Egy 55 éves férfi szeretője vagyok és a felesége folyton zaklat. Mit tegyek?
Azért annyiból igaza van a kérdezőnek, hogy mégis mire jó ez, hogy zaklatja őt? Egy jól működő házasságot nem lehet tönkretenni. Felénk is volt szeretősdis válás, de zaklatás vagy verekedés sosem. Én sem bántanám soha, aki elszedi a férjem, a férjemet lecseszném, de nem a szeretőt, nem ő tehet róla, hogy a férjem átveri és arról sem,ha engem átver, ha nem vele csal meg,akkor mással.
A zaklatás pedig zaklatás, akárki és akármiért teszi.
Egy kapcsolat megromlásáért mindkét fél hibás. De ha félremegy az egyik, azért csak is ő a hibás hisz a problémákat nem félredugással kell megoldani. A harmadik fél is hibás ( te is kérdező) amennyiben tud a házasság meglétéről. De a főhunyó itt akkor is a pasas.
És végszóként még annyit: számomra elkeserítő, hogy a nők közül mennyi szerető kerül ki.
Oké nem szép dolog szertőnek lenni és nem szép dolog szeretőt tartani, de csak volt valami oka, hogy a pasi őt várja az ágyába és nem az asszonyt nem? Főleg, amit leírsz róla, otthon is biztos ilyen. Feleség vagyok amúgy nem pedig szerető, mielőtt nekem estek, de ha a férjem megcsalna azon túl, hogy hozzá akarnék vágni minden mozdítható tárgyat, azért feltenném magamban a kérdést, hogy mit rontottam el, mit nem kap meg tőlem, amit máshol kell megkapnia.
Ha zaklat a feleség tiltsd le, cserélj e-mailt, stb. Amíg nem nyúl hozzád a rendőrség semmit sem fog tenni, mert írásban, szóban, telefonon fenyegetéssel nem tudnak mit kezdeni. Csak ha megrángat, megüt stb. amit gondolom nagyon nem szeretnél.
elég undesz egy ilyen vén kecskével, hetyegni, apám fiatalabb, pedig idősebb vagyok nálad :s
és nyugi, sosem fog elválni, a szeretőt tartó pasik nem hagyják ott azt aki évtizedek óta főz rá és mossa a sz*ros gatyáit, hány lányt láttam már évekig az orránál fogva vezetni. de ha el is válnak egyszer, biztos lehetsz benne, hogy nem vesz feleségül.
"Ja, sok itt a kamukérdés. Ma azon nevettem a legjobbat, (elő nem ásom) amikor a szerető csaj ki akarta rakatni a lakásából a szeretője feleségét. Mindjárt nyári szünet, sok okos nem tudja mit kezdjen magával."
Ez a kérdés érdekelne. Előásod nekem mégis? Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!