Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Család vagy saját talpra állás?

Család vagy saját talpra állás?

Figyelt kérdés

Szeptembertől végzős leszek és már régóta gondolkozom, hogy hova menjek gimi után. A szakirány már megvan, a hely nem mindegy. Szívem szerint Pécsre mennék, voltam ott többször is, megragadott a város, a nyugalom és mégis az élet... Nagyon szeretnék odamenni. Viszont Budapest közelében lakunk egy családi házban, három generáció. Én vagyok nagyjából a családban a vidámság, az összetartó erő. Lehet, hogy nagyképűen hangzik de így van. A családom azt szeretné, hogy a BME-re menjek és nagyjából sose költözzek el, csak ha már férjem lesz... Viszont a családomnak eléggé régimódi a felfogása mind a tanulás terén, mind a fiúk terén... Ha már valaki a pasijánál alszik, akkor abból csak biztos k.urva lehet... Állandóak a veszekedések, a feszültség, itthon nem lehet normálisan tanulni, nem lehet nyugodtan meglenni. Az a fajta vagyok akit vissza lehet fogni, de bele tudnék roppanni. Ha elköltöznék gimi után ez a gond megszűnne, nyugiban élhetném az életemet, rendesen tanulnék és legalább nem kapnék idegbajt. Viszont a családom hiányozna...Oké a szigor nem.

Ti mit tennétek? Nyilván nehéz ítélni a kevés információ, de hátha valaki magára talál a leírásomból. Valami jó/ésszerű tanács kéne...

18/L

2011. jún. 13. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha építész akkor BME vagy Győr,semmiképp Pécs
2011. jún. 14. 08:24
 12/12 A kérdező kommentje:
miért?
2011. jún. 14. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!