Hogyan állnátok talpra egy fájdalmas szakítás után?
4 évig voltunk együtt, komoly kapcsolat volt eljegyzéssel, aztán szakítottunk. Nem jött be a képbe egy harmadik, nem volt bántalmazás, de elég súlyos indok volt az, amiért nem folytattuk.
Ez történt fél éve, én azóta teljesen a béka segge alatt vagyok, a hangulatingadozásaimat egy klimaxos középkorú hölgy is megirigyelné, kimozdulni se megyek szívesen, munkahelyre, néha barátnőkkel mozi vagy vásárlás, de ennyi.
Viszont itt a nyár és szeretném visszanyerni régi önmagam, ne adj Isten, flörtölgetni, randizgatni, de ezek után az önbizalmam sem túl fényes..
Ti hogy dolgoztátok fel a szakítást és hogyan lettetek újra vonzó nők?

eleve nem újra kell vonzó nőnek leni, hanem annak kell maradi. ahogy egy úr a pokolban is úr, úgy egy nő is a pokolban is NŐ.
nemindegy, erről már lecsúsztál, de legközelebb gondolj erre. egyébként meg annyi, hogy tudatosan ne gondolj rá. amíg ezen agyalsz, addig kifelé is ilyen leszel, és nem fogsz tudni lazítani. tudom, hogy az ember lelki kérődző állat, de ezt próbáld csak a jó emlékekkel kapcsolatban tenni. a rosszakat nem kell újra és újra felböfögni, mégegyszer megrágni, újra lenyelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!