Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarok mindenkit birtoko...

Miért akarok mindenkit birtokolni? Hogyan változtassak rajta?

Figyelt kérdés

Életem minden kapcsolatát a következő dolgok rontották el:

Mindenkit birtokolni akarok.Ha velem jár,akkor ne bulizzon,ne menjen ki a nevem egynemű ismerőseivel.Nagyon féltékeny vagyok.Ha nem keres pár napig óriási perpatvart csinálok.

Hogyan lehetne ezen változtatni?

Csak én vagyok ilyen?

23/L

2011. jún. 12. 21:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de mindig visszafogtam magam és mindent megtettem, hogy ebből az aktuális párom ne vegyen sokat észre.

De szerencsére most már nem kell, mert a férjem is ilyen. :D

2011. jún. 12. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, jól válaszoltál magadnak a kommentedben. Haldsz szerintem, és el fogod érni, hogy megszabadulj ettől a birtokláságytól. Már az is nagy szó, hogy felismerted. Igen, önmagadat meg kell tanulni szeretni. Ez nem is olyan egyszerű.

Tanulmányozd magadban a "belső Gyermek"-et. Itt egy dalszöveg erről. És a ragaszkodásról is. van itt valami írás. Hátha segítenek ezek.

[link]

[link]

2011. jún. 12. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell változtatni ezen. Vagy találsz majd egy olyan partnert aki vevő erre és egyáltalán nem fogja bánni, vagy épp egy olyat aki teljesen más hatással lesz rád és egyszerűen elhagyod eme tulajdonságaid nagy részét..

Pl., ha szerelmes leszel egy olyan fiúba, mint én, akkor engedni fogsz. De ehhez szükséges az a bizonyos érzés! Ami képes befolyásolni téged olyannyira, hogy nem marod el magad mellől a delikvenst ezzel.

Én nem telefonálgatok, gyakran fel sem veszem. Persze nem direkt, egyszerűen nem veszem észre, hogy csörgött vagy elhagytam valamerre..

Aztán, sosem közlöm előre, hogy merre visz utam, bár ha megkérdezik elmondom, de nem számolok be róla magamtól...

Rohadtul őszinte és közvetlen is vagyok.

Viszont, aki ismer az teljesen tisztában van ezekkel és még sosem volt egy barátnőm sem féltékeny vagy dühös rám ezek miatt... Pedig szerintem én is ismertem olyat/volt olyannal dolgom, ki szereti "birtokolni" a párját, de valahogy engem mégsem akart.

2011. jún. 13. 01:13
 14/14 anonim válasza:

Jártam egy sráccal és elég jól elvoltunk egy ideig..szakítottunk mert azt mondta nem bízom meg benne eléggé, mondta biztosan azért mert már az elején elrontotta azzal, hogy járt valakivel és úgy jöttem én, meg ugye már voltunk együtt egyszer.. szidtam magam érte de valahogy nem bírtam megállni annak ellenére h nem vagyok az a típus. ezek után azt mondtam ha b*zi volna a legjobb haverok lennénk.. :D

szóval mostanában kezdtük el igazán barátkozni.

2011. jún. 13. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!