Miért van, hogy az Életed jó szakasza (14-25) a legrövidebb, utána meg jön a döglődés?
Figyelt kérdés
14-ig csak vagy, utána elkezdesz élni, aztán 25 körül szépen elkezdesz öregedni, 30 fölött már kín szenvedés minden és még hátravan 40 éved...
Nem ezért éltek az ősemberek csak összesen 30-at?
2011. jún. 12. 14:04
11/15 anonim válasza:
Nincs az sehol kőbe vésve, hogy 25 fölött már csak "döglődni" lehet. 24 éves vagyok, akkor én most egy év múlva húzzam le a rolót?
Nagymamám hetven fölött is élvezi az életet, színházba jár, barátnőivel találkozik, sokat olvas, stb. Pedig végigdolgozott egy életet, felnevelt két gyereket, van négy unokája és egy dédunokája.
12/15 anonim válasza:
Ha ez a jó időszakom, milyen lesz majd utána a többi? :( :S...
(22 vagyok)
13/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? 12? Mert afelett már nagyon gáz, ha ilyeneket írsz. Miért lenne 25 felett döglődés az élet? Vagy nagyon fiatal vagy még vagy nagyon nem komplett.
14/15 anonim válasza:
Nekem 30 felett kínszenvedés és még csak 32 múltam! Érdekes ez az élet! Remélem azért, hogy még pár hónap-év szenvedés után csak jön még jó az életembe!? Vagy ki tudja!:-)
15/15 anonim válasza:
Nekem 20-tól jött a vegetálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!