Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a húgommal?...

Mit kezdjek a húgommal? Összesúgnak a háta mögött.

Figyelt kérdés

A történet egyszerű. Bejött a divatba ez a feszülős sztreccsnadrág, amit a fiatal lányok előszeretettel viselnek. Semmi gond nincs vele, ha tényleg egy csinos lány veszi fel, de szó szerint hányingert kapok amikor egyáltalán nem vékony és abszolút formátlan lányok is ebben mászkálnak. Erre a húgom is beszerzett egy ilyet, ő sem top modell, sőt van vagy 70 kiló a 158 cm-éhez és hordja. Hiába mondtam célozgatva, hogy ez kihívó meg stb nem akartam megbántani, de csak hordja. Tegnap mentünk a boltba és hallottam, hogy fiatal fiúk kiröhögik meg egy néni is szólt valami ilyesmit, hogy ennek miért nem szólnak? Most mondjam meg neki, hogy dagadt vagy és lapos a segged ne hord mert csak kinevetteted magad? Vagy mi legyen? És úgy összességében mi a véleményetek erről a cicanaciról?

Még annyi, hogy húgom 16 éves. Én 18.

2011. jún. 12. 06:51
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki finoman erre azt mondta csak féltékeny vagyok. És elment a cicanacijában. Hát ennyi.
2011. jún. 12. 15:35
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Legalább lesz kin röhögnöm, ha szembejön velem az utcán. :-DDD
2011. jún. 12. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!