Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a húgommal?...

Mit kezdjek a húgommal? Összesúgnak a háta mögött.

Figyelt kérdés

A történet egyszerű. Bejött a divatba ez a feszülős sztreccsnadrág, amit a fiatal lányok előszeretettel viselnek. Semmi gond nincs vele, ha tényleg egy csinos lány veszi fel, de szó szerint hányingert kapok amikor egyáltalán nem vékony és abszolút formátlan lányok is ebben mászkálnak. Erre a húgom is beszerzett egy ilyet, ő sem top modell, sőt van vagy 70 kiló a 158 cm-éhez és hordja. Hiába mondtam célozgatva, hogy ez kihívó meg stb nem akartam megbántani, de csak hordja. Tegnap mentünk a boltba és hallottam, hogy fiatal fiúk kiröhögik meg egy néni is szólt valami ilyesmit, hogy ennek miért nem szólnak? Most mondjam meg neki, hogy dagadt vagy és lapos a segged ne hord mert csak kinevetteted magad? Vagy mi legyen? És úgy összességében mi a véleményetek erről a cicanaciról?

Még annyi, hogy húgom 16 éves. Én 18.

2011. jún. 12. 06:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mutass neki egy hasonló alkatú lányt, mint ő és kérdezd meg, hogy szerinte való lenne e neki a cicanaci
2011. jún. 12. 06:57
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd mg neki őszintén a dolgot. Persze finomabban, mint ahogy írtad.

"Figyu, ez a nadrág csak a nagyon vékony lányokon mutat jól. Szerintem te egy szoknyában/halászgatyóban sokkal csinosabb lennél." Közölheted vele azt is, h ne bántódjon meg, de ő távol áll a vékonytól, és h mindenki kineveti, mert ilyen ruhát hord.

Amúgy meg nekem is van csop. társam, aki ilyenekben jár, és ducibb. És lesz@rja, de nem szólja meg senki, mert a kisugárzása miatt pont nem azt nézik, h milyen bénán áll rajta, hanem h milyen csinos.

2011. jún. 12. 07:02
 3/22 anonim ***** válasza:
34%
fiú vagy lány e vagy ?
2011. jún. 12. 07:16
 4/22 anonim válasza:
89%

szia

Nagyon sok olyan duci nő van, aki ilyesmit hord. Ő jól érzi magát benne és nem azért öltözik, hogy másnak tetsszen. Mondjuk más kérdés, hogy ha nem akar tetszeni, akkor miért öltözik így? :D de mindegy.

Azt vettem észre, hogy vannak a gebék, hiába van rajtuk 1 tonna smink, nem érzik jól magukat, mindig a másik csajt nézik, hogy miért jobb, miért nem, stb. Mindig aggódnak, hogy lemegy az orrukról az alapozó :)))

A ducibbak meg annyira jókedvűek mindig, hogy csodálatos :)

Majd kinövi egyszer ezt a rucis korszakát is :)

2011. jún. 12. 07:42
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
sztem is kinövi,de én is láttam már dagadt csajon.de ennyi erövel azt is elitélhetnénk aki kiröhögi,és beszól neki,senkinek semmi köze hozzá,h ki mibe megy az utcára.
2011. jún. 12. 07:55
 6/22 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy kinövi. Lány vagyok én is.
2011. jún. 12. 08:00
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
én a helyedben azonnal szólnék neki, amikor a háta mögött sugdoloznak róla... így hátra tud nézni, le tudja vonni a következtetéseket és nem te leszel a gonosz aki a rossz hírt közli...
2011. jún. 12. 08:11
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Habár én is nagyon túlsúlyos vagyok, étrem miről írsz. Van egy két ilyen skinny famerem meg egy jeggingsem. Viszont én odafigyelek, h ne buggyanjon ki sehol a háj. Eleve takarom a derekam, így a nadrág csípő alattól látszódik, a lábam meg formás, arányos így nem durva. Nagyon kényes vagyok a kinézetemre, habár nem öltözöm cicababként, csak kényelmesen.

Sokszor látok csajokat, a testvéredhez hasonlóakat és tényleg azt lehet mondani, h nincs önkritikájuk, bármit felvesznek, amit nem az ő alkatukra terveztek, de pénzhajhászás miatt mégis megcsináltak a méretükben.

Szerintem csinálj róla egy képet, amikor nem tudja, h a kezedben van a kamera és nem tud pózolni. Utána mutasd meg neki. Mondd meg, h ha kiteheti közösségi oldalra ha akarja. Ha az a válasz,h nem tenéé, akkor kérdezd meg miért. Ezzel rávezeted arra, h belássa, h mi előnytelen neki és mi nem.

Nekem is megmondta a nővérem mindig, ha valami jó volt v nem. Ő 6 évvel idősebb nálam.

2011. jún. 12. 08:14
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek veled, szerintem is csak a vékony lányokon áll jó az ilyen nadrág. Engem a kötözött sonkára emlékeztetnek azok a túlsúlyos csajok, akik felveszik. De soha se cikiznék ki ezért senkit, szóval azoknak a srácoknak meg a néninek is magas lehet az IQ szintje...

A kérdés az, hogy a húgod tisztában van-e azzal, hogy túlsúlyos és neki nem áll jól, csak nem érdekli, mert jól érezi magát benne, vagy nem tudja, hogy nem áll neki jól és azt hiszi, majd ez bejön a pasiknak. Ha az első eset, akkor hagyd, mert az a fontos, hogy ő jól érezze magát a bőrében. Ha a második, akkor finoman mondd meg neki, hogy nem néz ki jól ebben a nadrágban.

2011. jún. 12. 08:16
 10/22 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem korábban, mikor a nadrágvásárlásból hazaért, hogy ezt még is minek vette? Azt mondta mert ez a divat és ő is olyan csini akar lenni, mint a többiek. Nem mertem neki mondani semmit, de nem attól lesz csinos, hogy egy nem neki szánt ruhadarabot felvesz azért, mert az a divat. Olyan érzékeny a lelke, nem akarom megbántani. És épp ezaz, hogy nagyon érzékeny a külsőjére. Ja meg azt is mondta, hogy ugyanúgy kidobja ez az alakját mint a feszülős farmerei. Az lehet, de na..
2011. jún. 12. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!