Mit kezdjek a húgommal? Összesúgnak a háta mögött.
A történet egyszerű. Bejött a divatba ez a feszülős sztreccsnadrág, amit a fiatal lányok előszeretettel viselnek. Semmi gond nincs vele, ha tényleg egy csinos lány veszi fel, de szó szerint hányingert kapok amikor egyáltalán nem vékony és abszolút formátlan lányok is ebben mászkálnak. Erre a húgom is beszerzett egy ilyet, ő sem top modell, sőt van vagy 70 kiló a 158 cm-éhez és hordja. Hiába mondtam célozgatva, hogy ez kihívó meg stb nem akartam megbántani, de csak hordja. Tegnap mentünk a boltba és hallottam, hogy fiatal fiúk kiröhögik meg egy néni is szólt valami ilyesmit, hogy ennek miért nem szólnak? Most mondjam meg neki, hogy dagadt vagy és lapos a segged ne hord mert csak kinevetteted magad? Vagy mi legyen? És úgy összességében mi a véleményetek erről a cicanaciról?
Még annyi, hogy húgom 16 éves. Én 18.
"de ennyi erövel azt is elitélhetnénk aki kiröhögi,és beszól neki,senkinek semmi köze hozzá,h ki mibe megy az utcára"
Igen, csakhogy nem a viselő kap hányingert, hanem az összes többi ember akinek nézni "kell", ha "ellibben" előttük.
Nem szólom meg a túlsúlyos embereket, egészen addig a pontig, amíg rám nem kényszeríti hogy a hájas testét nézzem latex cuccokban. Utána meg ők vannak felháborodva ha sértő beszólásokat kapnak. Talán nem kéne kiprovokálniuk.
küld el aerobicra, kezdjen el fogyni...
és ezt a kérdést mutasd meg neki, tuti rájön hogy nem neki való az a gatya..
08:16-os vagyok.
Tisztában van azzal, hogy túlsúlyos? Mert nem biztos...
Bocs, de egy kis saját történet. Ezelőtt pár évvel stabilan 62 kiló voltam a 164 cm-emhez (most 57), az egyik rokonom 158 cm és 85 kiló. Ő folyamatosan lekövérezett engem, míg magáról azt tartotta, hogy csak erős a csontozata, illetve erős túlzással molett, de szerinte az is egy rossz indulatú kategória, mert nincs rajta annyi felesleg. Ok, hogy én se voltam/vagyok egy nádszál, de hozzá képest egy topmodell voltam. Ő mondjuk már egy elég extrém eset, de van ilyen.
Ha nincs tisztában azzal, hogy mennyi súlyfelesleg van rajta, előbb beszélgess vele arról, hogy a vékony lányokon áll jól, majd valamivel később vedd rá, hogy töltsetek ki teszteket a gépen, mert "jó móka", aztán találj rá "véletlenül" egy testtömeg-indexes tesztre (azért valami hitelesre). Add be, hogy téged érdekel, hogy rendben van-e a tiéd, csináld meg, utána vedd rá, hogy csinálja meg ő is. Kicsit körülményes, de ha nem akarod nyíltan megmondani, akkor ezzel talán finomabban közlöd vele. Hátha elgondolkozik rajta. Ha nem, akkor marad az első verzió, hogy nyíltan a szemébe mondod (bár én kapásból ezzel kezdenék).
Bocsi, de hogyhogy nem mondtad meg neki azonnal? :O
A testvére vagy, ki szóljon neki ilyenekről, ha nem te? Mondd neki egyszerűen azt, hogy hugica, a cicanaci borzasztóan rosszul áll neked, ne hordd, mert ki fognak nevetni. Megjegyzem nővérként ezt akkor azonnal meg kellett volna tenned, nem pedig hagyni, hogy a húgodon röhögjenek idegenek.
Én mindig szólok a húgomnak, ha nem jól öltözött fel, és ő is nekem. Ez így normális. A testvértől elvárható lenne, hogy őszintén megmondja, amit gondol és ne célozgasson.
Ha valakinek nem tetszik, ne nézze...
Rajtam is van egy kis felesleg, nem is akartam cicanacit venni, de kaptam egy olyan felsőt, amihez csak az jó.
Aztán még vettem is néhányat, mert a combközépig érő pólókhoz, ruhákhoz csak ez illik.
És eléggé jól áll, még a kritikusabb emberek szerint is.
Sztem hagyd rá, most eléggé makacs korszakában van.
Max ha együtt vásároltok, akkor beszéld rá 1-2 olyan felsőre, ami jól állna neki a cicanacihoz.
Én az iker testvéremnek szoktam mondani hogy dagi erősödhetne egy kicsit ami igaz is mert lóg mindene.
Én meg pont az ellentéte vagyok kicsit vékony szeretnék felszedni pár kilót ami mostanság sikerült is kezdek kinézni valahogy :) Szerintem mond meg a testvérednek a véleményedet nem számít ha meg haragszik.
teljesen mindegy hogy kövér-e az ember vagy sem, ha neki tetszik az a nadrág akkor hordja csak nyugodtan. Nekem is van én is imádom nem vagyok kövér de fenekem sincs és nem érdekel én ebben érzem magam kényelmesen és nem fogok csak azért fel venni másfajta nadrágot mert néhány hülyének nem tetszik.
Elsőnek is mindenki nézzen saját magára és csak utána szóljon be másnak.
Elég sok duci nőn jól áll ez a nadrág egy nagyon csinos hosszított felsővel.
Nincs testvérem és jelenleg súlyfeleslegem sem, de kamaszkoromban amikor berobbantak a hormonok, hirtelen nagyon előnytelenül meghíztam. Nem volt sok, de nagyon hülyén oszlott el rajtam, formátlan voltam 1-2 évig.
Emellé alacsony is vagyok, ami rögtön rövid végtagokat is jelent.
Akkoriban anyámmal jártam vásárolni, aki kedvesen, de kerek-perec megmondta, hogy ne olyan ruhákat próbálgassak, amik egy 180 centis hosszúcombú gazellán állnak jól, mert rajtam inkább röhejes.
Viszont segített olyat választani, ami a szabása miatt jó volt. A hízás miatt kamaszkorban nem szóltak, mert tudták, hogy nem igazán rajtam múlik. Mióta a hormonszint beállt, már egy-két kg-nál szólnak, hogy most jó, ne hízz tovább. Így nem eshet meg az, hogy 15 kg felesleggel szörnyülködik a család.
A férjem szintúgy rám szól, ha előnytelen ruhát próbálgatok, hogy meg ne vegyem.
Amúgy mostanában látni olyan térdnél buggyos (térd alatt passzés, amúgy bővebb) nadrágot, amelyeknél van olyan szabású, ami kapásból 10 kg-ot tesz optikailag a viselőjére. Felpróbáltam egyet, mondván kellene egy laza, rohangálós nadrág a melegbe. A tükörben döbbenten néztem, hogy bár 48 kg vagyok, a nadrágban min. hatvannak tűnök.
Viszont az utcán sok emberen látom, annak ellenére, hogy ez talán egyedül egy 190 centis csontvékony modellen mutathat valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!