Mit tegyek anyummal, hogy ne legyen ilyen? 19 éves vagyok és úgy kezel mint egy gyereket.
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek...alig enged valahová, barátomnál nem aludhatok ott, állandóan üvölt velem ha kicsit később érek haza, stb. Úgy kezel, mintha 14 éves lennék, vagy mintha az ő idejében élnék amikor még nem volt illő ottaludni a másiknál házasság előtt. Semmit nem tudok vele megbeszélni mert leordítja a fejem ha olyat mondok ami neki nem tetszik. Most este picit elaludtunk barátommal és elkezdett velünk üvölteni h hogy képzeljük meg barátomat jól seggberúgja és akkor aludjon otthon. Miért ilyen? Miért nem kezel úgy mint egy felnőtt embert? Mindenki unszol, hogy beszéljek vele és mondjam meg neki mi bánt, de nem vagyok rá képes mert tudom h leüvölti a fejem. Már ott tartok h holnap beszélek vele de nem tudom h kezdjem el...Segítsetek légyszi! :(2009. márc. 20. 22:18
21/23 anonim válasza:
utolsó válaszoló nincs igazad, hogy a fiúk hamarább leválnak a szuloktol.az én fiam 22 és sokszor abból adódik probléma, hogy nem akar felnott módjára viselkedni, még mindig gyerek szeretne leni és úgy jó neki, ha megmondom mit csináljon, hova menjen , ha meg van fázva elmenjen-e orvoshoz stb.én már szeretném, ha onállóan gondolkodna, de nem vagyunk egyformák.szerintem a fiúk késobb nonek fel.az viszont igaz, hogy a lányokat jobban féltik az anyák , de én úgy gondolom a lehetséges terhességtol , hiába vannak hatékony antibébi szerek. sok anyában benne van még a saját neveltetése és az akkori szokások is és szégyenlik az ismerosok vagy a szomszédok elott a lányuk viselkedését.valahogy le kellene ulni és megbeszélni , hogy már másfajta a világ amiben élunk és példákat felsorolni , hogy mondjuk ezek is egyutt vannak azok is látod anyu? stb.
22/23 anonim válasza:
Édesanyád egyszerűen ilyen. Hidd el, sok mindenkinek konzervatívan gondolkoznak szülei. Próbáld meg megmutatni anyukádnak, hogy már nagy lány vagy, és ha ő ezt nem érti akkor cselekedj ellene, például nyugisan aludj ott a baratodnal, ha este ki akarsz menni vele tedd meg stb. Ha anyukad leordít hát ordítsd vissza. Az enyém is ilyen bár mi inkabb jó barátok vagyunk...beszélgetunk jókat meg minden. De néha nalunk is elszakad a cérna, és akkor mondunk egymasra mindent...sőt ha elkezd "morogni" akkor nem szabad hogy hagyjam magam mert érezni fogja hogy ő az erősebb és rászokik.......és próbald meg te is "büntetni" anyádat olyanokkal mint peldaul ha megker valamire adj neki ultimatumot hogy csak akkor teszed meg ha mittom en mi...talalj ki valamit.....ha ő ezt rosszul kezeli és esetlek fenyíteni szeretne akkor nyugadtan fogd le őt és ne hagyd magad...had lássa, hogy már nagy lany vagy.....
23/23 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Párom is pont így világított rá a véleményére, mint Te. Ő is ezeket mondta nekem, azóta mióta kiírtam a kérdést, sokat változtak a dolgok (nem tökéletes, de azért vannak pozitív változások). Mostmár ott tudok páromnál aludni, és Ő is nálam. Igaz, hogy anyunak nem tetszik, de valahogy nem érdekel. El tudom dönteni mi a jó nekem. :) Köszönöm mindenkinek a sok választ!
2009. jún. 11. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!