Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők nem ismerik egymást,...

A szülők nem ismerik egymást, ti mikor ismertettétek össze őket? Egyáltalán fontos ez?

Figyelt kérdés
A párommal már elég rég óta vagyunk együtt, 4 éve, a szüleink viszont még nem ismerik egymást. Egyetlen egyszer találkoztak, kb 3 percre, amikor a párom szülei egy alkalommal utánam jöttek. Egy városban lakunk, de soha még az utcán sem futottak össze véletlenül se. Arra gondoltunk a nyáron elmehetnénk együtt valahova, de nem tudom jó ötlet-e. Mindkét szülő inkább "maradi", ha lehet így fogalmazni. A párom szülei kicsit nyíltabbak, de társas helyzetben az én szüleimmel sincs gond, "alkalmazkodnak". Erőltessük ezt az ismerkedést vagy hagyjuk? Elég elég eljegyzéskor megismertetni egymást?
2011. jún. 9. 14:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mi kb olyan 3 hónap után ismertettük össze őket, eljöttek hozzánk vacsizni, aztán az én szüleim hozzájuk, utána egyszer elmentunk mind egy kis hétvégi kiruccanásra. Jól kijönnek, csak sajnos anyósom sokat dolgozik, nem nagyon ér rá.
2011. jún. 9. 14:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Mi eljegyzéskor ismertettük őket össze. Jelzem, nem egy városból származunk, hanem az ország 2 végéből. :)

És 4,5 év után házasodtunk össze, az eljegyzés októberben volt, az esküvő pedig köv.év szeptemberében.

Üdv!

2011. jún. 9. 14:50
 13/21 anonim ***** válasza:

Mi jövőhónapban leszünk együtt 5éve.7 hónap után mutattuk be őket egymásnak,kb 2-3havonta összejárnak,20km választja el őket.De szoktak telefonon is beszélni.

Nekem azért fura ha egy párnak már van gyereke,és nem ismerik egymást a párnak a szülei.Nekem ez furi.

24/L

2011. jún. 9. 14:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, másfél éve együtt vagyunk, és negyed órányira lakunk, de nem ismerik egymást a szülők. Szerintem ez eljegyzésnél lesz kérdés, addig úgy tudom, nem szokás a szülőket összeismertetni.
2011. jún. 9. 14:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem se egy közös nyaralást tervezz!

Elsőre tökéletesen megfelel egy családi ebéd, esetleg egy nyári sütögetős est a kertben. Szóval, valami ilyesmi kaliberű. Az én szüleim és a férjem szülei az eljegyzésünkkor ismerkedtek meg.

Utána volt 1-2 közös vacsora, de kb ennyi. Kérdezgetnek egymás felől, és nagyon ritkán beszélnek telefonon.

Ja és persze az esküvőn találkoztak még. :) Elvannak így... Főleg azért mert elég messze laknak egymástól.

(Anyósomék 150 km-re tőlünk, a férjemmel egy városban lakunk az én szüleimmel)

2011. jún. 9. 14:53
 16/21 A kérdező kommentje:

nem terveztem nyaralást, max egy egynapos valamit...

"Erdekes, ha neked annyira fontos a csalad, hogyhogy csak most jut eszedbe, 4 ev utan, hogy a ket szulo megismerjek egymast?"---erre most inkább nem írok semmit.

Köszi a véleményeiteket

2011. jún. 9. 16:09
 17/21 anonim ***** válasza:

az én párom anyukája sem ismeri anyumat. szerintem jobb is így. talán majd ha lesz unoka.

nem erőltetem, jót mondott az egyik válaszoló: mi vagyunk együtt, nem ők.

mindketten ismerjük a másik anyukáját, egyszer még apámmal is összefutottunk véletlenül, és bemutattam neki az uramat :D

számomra nem ez mutatja a kapcsolat komolyságát, h ismeri-e egymást a két "anyós". vagymi :D

2011. jún. 9. 16:17
 18/21 anonim ***** válasza:

Nos, én bevallom, egy eset miatt nem erőltetném, ami nekem sokat mond:

Egy ismerősöm meg a barátnője 6 évig jártak és a két család tök jóban lett: jártak egymáshoz, ilyesmi.

Aztán szétmentek, és a fiúnak van egy tündéri barátnője, akit szerintem sokkal jobban szeret, mint az előzőt.De a két család továbbra is összejár 2-3havonta. Az ex még teper is. Az új lánynak még ez előtt a fiú előtt nem volt barátja és így még nehezebben viseli ezt el. Soha nem is szoktak másról vitatkozni, csak erről. De ez nagyon fáj az új lánynak.

2011. jún. 9. 17:16
 19/21 A kérdező kommentje:

Annyi különbséggel, hogy mi nem megyünk szét:) :D

de azért köszi a választ...

És kösz mindenkinek:)

2011. jún. 9. 18:59
 20/21 anonim ***** válasza:

mi is 4 éve vagyunk együtt,együtt is lakunk,mindkettőnk szülei szoktak is nálunk lenni,de még sosem látták egymást

Pedig kocsival 15 perc választja el őket,és mindenki autózik rengeteget.

eljárunk én és párom szüleivel is nyaralni 1-2 napokra.

De összeismertetni...amig nem erőltetik,addig nem fogom pedzegetni

2011. jún. 9. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!