Ma délután sok rokon jön át hozzánk, és a barátom is. Apámék ismerik őt, de a többiek nem. Hogy mutassam majd be a többieknek?
Figyelt kérdés
5 rokon jön. Barátságosak meg minden, szóval így szerencsém van, meg barátom is eléggé az. Csak azért izgul ő is, stb. :D De amúgy apámék nagyon szeretik őt. Ja és nem túl régóta vagyunk együtt .. sőt. De régóta ismerjük egymást. :D
(én 15, ő 17)
2010. dec. 12. 12:38
1/5 anonim válasza:
"Sziasztok, bemutatom a barátomat, XY-t...:D XY, ő az ZT rokonom..."
2/5 anonim válasza:
Sziasztok! Hadd mutassam be a barátomat: Xy :) Ennyi :)
3/5 anonim válasza:
Ne ceremóniázz! Csak természetesen.
"Anyu. Apu, ő Béla, akiről már meséltem." Ne félj, mindenki fogja érteni...
4/5 anonim válasza:
Mi olyan különleges ezen? Nem értem. Írod, hogy a szüleid ismerik, szeretik. Szóval az első akadályon már túl vagytok. Az, hogy a többi rokonnak mi a véleménye már nem olyan fontos...szóval izgulni sem kell.
Amúgy amint megérkeznek, odalépsz eléjük a köszöntéskor, hogy ő a barátom, XY. Majd a barátod felé fordulsz egy kicsit és szépen sorjában bemutatod neki is a rokonságot.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 12. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!