A szülők nem ismerik egymást, ti mikor ismertettétek össze őket? Egyáltalán fontos ez?
5 éve vagyunk együtt, gyermek is van. Nem ismerik egymást. Nem is nagyon erőltetik, nem foglalkoznak egymással. Közös programot nem szervezünk nekik, főleg nem egész naposat,mivel lehet az is, hogy totál nem szimpatikusak egymásnak.
Ha Nekik így jó, akkor mi is elvagyunk:)
Utolsó: Már unoka is van és nem ismerik egymást? Nekem ez nagyon fura, nem mondom, h. barátok legyenek, de azért esküvőkor illik megismerkedni.
A kérdezőnek: Sztem nyugodtan szervezzetek közös programot, legalább összeismerkednek.:)
:D hát azért azt nem tudom elképzelni, hogy esküvő után ne találkozzanak, ne bírják egymást. Remélem kedvelik majd egymást:) Mondjuk teljesen más emberek, de nagyszerűek a párom szülei, remélem az enyémeknek is ez lesz a véleményük...
Számomra eléggé fontos a család, úgyhogy ez is pont emiatt olyan fontos nekem...
Az eljegyzésen, anyukámékhoz jöttek a férjem szülei (meg mi is, szóval ott volt).
"elmehetnénk valahová együtt" - max. egy közös ebédben/vacsorában gondolkozzatok
Kerdezo,
Erdekes, ha neked annyira fontos a csalad, hogyhogy csak most jut eszedbe, 4 ev utan, hogy a ket szulo megismerjek egymast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!