Mivel várnátok a férjeteket haza ilyen esetben?
Csütörtökön el kellett utaznom édesanyámat ápolni. Úgy volt, pénteken érek haza, de édesapám kapott szabadságot, így hazajöttem.
Tipp-topp rendben hagytam a lakást. Egy dolgot kértem tőle: a száraz ruhát szedje le, és teregessen ki.
Én a kisbabámmal elutazam.
Mikor hazaértem, a konyha úszott, mivel a fagyasztó nem volt becsukva és leolvadt. Az egész lakásban állott sör és bagószag, a frissen mosott függöny kiégetve, disznóól mindenütt.
A mosott ruhák a ruháskosárban büdösödtek, néhol már penészedtek.
Felhívni nem tudtam, de jobban is járt. Nem tudja még, hogy itthon vagyok, reggel hétkor ér haza.
Főleg háztartásbeliek válaszát várom.
Hát én nem vagyok ennyire feminista, hogy a pasik ilyenek-olyanok... Nem szeretek általánosítani. Én ezt a viselkedést anyósra tudom fogni, aki szíve szerint a párom fenekét is kitörölte volna...
Buli nem volt, beszéltem a szembe lakó információs központokkal (InfóNéni). Gyakorlatilag csak azt nem tudtam meg, milyen boxerben volt...
Akkor a történések.
Negyed hétkor a kisbabámmal egy emelettel feljebb mentünk. Közben smseztünk a férjemmel, aki a kisbabánk érdekeire hivatkozva arra kért, hogy később menjek.
A lakásba felrohant és amit tudott, belegyömöszölt egy kukászsákba.
A ruháit (Tiszta? Szennyes?) beletömte a szekrényébe, és két adag mosott,állott ruhát próbált beletömni a mosógépbe.
Ekkor "megérkeztem". Összeírtam a feladatok és a beszereznivalók listáját, és leültem tévézni!
Ő pedig takarított, mint egy kisangyal, bűnbánó képpel.
Amint készen volt, leírtam a hibákat, és ÚJRA csináltattam vele... Jelenleg mos. Kézzel...
Hát ... én ezt nagyon megalázónak tartom.
Az én férjem tutira nem csinálná meg ÚJRA.
És én sem tudnám nézni egy koktéllal a kezemben - biztosan segítenék neki ...
Segítettem. Megmutattam hogy kell szőnyeget tisztítani...
Nekem is megalázó, hogy ennyire tisztelte kétnapi munkámat...
Kérdező!
Nekem nagyon tetszik a megoldásod, azt hiszem, mikor kitörnék, mint a vulkán, inkább visszagondolok erre:D:D:D
Ami a vicces, hogy nekiálltam pörköltet főzni, jó nagy adagot, és mikor kicsöpögött egy kis szaft az általa levikszolt tűzhelyre majdnem idegbajt kapott, hogy "Fél órája mostam le!"
Mindentudó mosollyal annyit mondtam: "Ugye milyen jó érzés?"
Nagyon ugyesen jartal el kerdezo! :)
Vicces a porkoltes eset. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!