Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel várnátok a férjeteket...

Mivel várnátok a férjeteket haza ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Csütörtökön el kellett utaznom édesanyámat ápolni. Úgy volt, pénteken érek haza, de édesapám kapott szabadságot, így hazajöttem.

Tipp-topp rendben hagytam a lakást. Egy dolgot kértem tőle: a száraz ruhát szedje le, és teregessen ki.

Én a kisbabámmal elutazam.

Mikor hazaértem, a konyha úszott, mivel a fagyasztó nem volt becsukva és leolvadt. Az egész lakásban állott sör és bagószag, a frissen mosott függöny kiégetve, disznóól mindenütt.

A mosott ruhák a ruháskosárban büdösödtek, néhol már penészedtek.

Felhívni nem tudtam, de jobban is járt. Nem tudja még, hogy itthon vagyok, reggel hétkor ér haza.

Főleg háztartásbeliek válaszát várom.

2011. jún. 7. 22:14
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Hát én nem vagyok ennyire feminista, hogy a pasik ilyenek-olyanok... Nem szeretek általánosítani. Én ezt a viselkedést anyósra tudom fogni, aki szíve szerint a párom fenekét is kitörölte volna...

Buli nem volt, beszéltem a szembe lakó információs központokkal (InfóNéni). Gyakorlatilag csak azt nem tudtam meg, milyen boxerben volt...

Akkor a történések.

Negyed hétkor a kisbabámmal egy emelettel feljebb mentünk. Közben smseztünk a férjemmel, aki a kisbabánk érdekeire hivatkozva arra kért, hogy később menjek.

A lakásba felrohant és amit tudott, belegyömöszölt egy kukászsákba.

A ruháit (Tiszta? Szennyes?) beletömte a szekrényébe, és két adag mosott,állott ruhát próbált beletömni a mosógépbe.

Ekkor "megérkeztem". Összeírtam a feladatok és a beszereznivalók listáját, és leültem tévézni!

Ő pedig takarított, mint egy kisangyal, bűnbánó képpel.

Amint készen volt, leírtam a hibákat, és ÚJRA csináltattam vele... Jelenleg mos. Kézzel...

2011. jún. 8. 10:45
 42/50 anonim ***** válasza:
37%

Hát ... én ezt nagyon megalázónak tartom.

Az én férjem tutira nem csinálná meg ÚJRA.

És én sem tudnám nézni egy koktéllal a kezemben - biztosan segítenék neki ...

2011. jún. 8. 10:50
 43/50 A kérdező kommentje:

Segítettem. Megmutattam hogy kell szőnyeget tisztítani...

Nekem is megalázó, hogy ennyire tisztelte kétnapi munkámat...

2011. jún. 8. 11:07
 44/50 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező!

Nekem nagyon tetszik a megoldásod, azt hiszem, mikor kitörnék, mint a vulkán, inkább visszagondolok erre:D:D:D

2011. jún. 8. 11:18
 45/50 anonim ***** válasza:
:)
2011. jún. 8. 13:46
 46/50 napietus ***** válasza:
:D:D:D ez jó...legalább ezek után kétszer meggondolja, csinál-e disznóólat a lakásból. annyiban tettem volna máshogy, hogy elmentem volna amíg takarít. nem szeretek koszban üldögélni. de egyébként jó a megoldásod, és célravezető is.
2011. jún. 8. 13:50
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ügyes voltál! Igen is, csinálja meg maga után a disznó ólat. Nehogy már majd te takarítasz utána mikor rendben hagytad a lakást. És mi van a függönnyel meg az ágyneművel? Újat vesz?
2011. jún. 8. 13:58
 48/50 anonim ***** válasza:
Tökéletesen kezelted a helyzetet! :) Attól még hogy farka van, meg tud ő is csinálni mindent, úgyhogy nehogymár sajnálni kelljen szegényt...
2011. jún. 8. 14:34
 49/50 A kérdező kommentje:

Ami a vicces, hogy nekiálltam pörköltet főzni, jó nagy adagot, és mikor kicsöpögött egy kis szaft az általa levikszolt tűzhelyre majdnem idegbajt kapott, hogy "Fél órája mostam le!"

Mindentudó mosollyal annyit mondtam: "Ugye milyen jó érzés?"

2011. jún. 8. 14:49
 50/50 anonim ***** válasza:

Nagyon ugyesen jartal el kerdezo! :)

Vicces a porkoltes eset. :))

2011. jún. 8. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!