Mivel várnátok a férjeteket haza ilyen esetben?
Csütörtökön el kellett utaznom édesanyámat ápolni. Úgy volt, pénteken érek haza, de édesapám kapott szabadságot, így hazajöttem.
Tipp-topp rendben hagytam a lakást. Egy dolgot kértem tőle: a száraz ruhát szedje le, és teregessen ki.
Én a kisbabámmal elutazam.
Mikor hazaértem, a konyha úszott, mivel a fagyasztó nem volt becsukva és leolvadt. Az egész lakásban állott sör és bagószag, a frissen mosott függöny kiégetve, disznóól mindenütt.
A mosott ruhák a ruháskosárban büdösödtek, néhol már penészedtek.
Felhívni nem tudtam, de jobban is járt. Nem tudja még, hogy itthon vagyok, reggel hétkor ér haza.
Főleg háztartásbeliek válaszát várom.
Semmit, megvárnám, hogy hazaérjen és kialudja magát, utána megkérném, hogy takarítson fel maga után. A hepciáskodástól nem lesz tisztább a lakás és a légkör se lesz baráti. Ha meg van kérve (gondolom, amint szembesül vele, hogy otthon vagy, neki is ciki lesz, nem kell erre még egy lapáttal rátenni), ő is szívesebben megcsinálja.
A konzekvenciákat minden balhé nélkül le fogja vonni szerintem.
Addig nem kell nagyon felfújni a dolgot, amíg nem találsz használt óvszert, női bugyit, esetleg szexkellékelet szétdobálva.
Nincs otthon a macska, cincognak az egerek!
Háhááá :)))
Férjem ugyanezt csinálja :DD
Sajnos más országban dolgozom és csak havonta járok haza.
Mindig akkor csinál egy nagy takarítást mikor másnap érkezem.
Szerencsére arról már leszokott, hogy a szobában dohányozzon, de a rendrakással mindig vár.
A legtöbb férfi már csak ilyen.
Persze ettől függetlenül nem örülök neki, mikor a szerinte rendbetett lakásban találok ezt-azt, volt már többször, hogy mikor hazaértem egyből felment az agyvizem és kiabáltam egy sort ( ez főleg akkor volt még mikor a lakásban dohányozott...iszonyat büdös volt!!).
Persze ez nem tart sokáig, hiszen szeretjük egymást nagyon.
nem vagyok tisztaságmániás,igy csak annyit reagálnék,hogy ő takarit ki
és elmennék otthonról arra a pár órára mig kitakarit
felesleges hepciáskodni
Egy tini esetében oké is lenne, hogy amíg a szülők nincsenek otthon, addig káosz van, aztán csillivillire kitakarítanak. De itt egyrészt egy felnőtt férfiról beszélünk, másrészt a kérdező nem az anyja, hanem a felesége.
Még a fagyasztó oké, mert bárkivel előfordulhat, hogy nyitvafelejti, ez egyszerű figyelmetlenség, na de a többi?? Ha egyedül élne, ilyen disznóólban jólérezné magát? Mert ezek szerint igen.
Hát én eléggé ideges lennék, ha erre érnék haza, az tuti.
A helyedben maximum annyit tennék, hogy kiszellőztetek, ha büdös van, aztán lefeküdnék aludni, reggel hétkor pedig a kedves férjet várja a takarítás. Sőt, kicsit szivatnám is szerintem, írnék neki egy sms-t reggel fél hét felé, hogy "Egy óra múlva otthon leszek." aztán várnám, hogy milyen kétségbeesetten rohan haza takarítani.
Jó, ennél nagyobb cirkuszt nem csinálnék, reggelre úgyis kialudnám a mérgem, de az is tuti, hogy a saját mocskát neki kéne eltakarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!