Mivel várnátok a férjeteket haza ilyen esetben?
Csütörtökön el kellett utaznom édesanyámat ápolni. Úgy volt, pénteken érek haza, de édesapám kapott szabadságot, így hazajöttem.
Tipp-topp rendben hagytam a lakást. Egy dolgot kértem tőle: a száraz ruhát szedje le, és teregessen ki.
Én a kisbabámmal elutazam.
Mikor hazaértem, a konyha úszott, mivel a fagyasztó nem volt becsukva és leolvadt. Az egész lakásban állott sör és bagószag, a frissen mosott függöny kiégetve, disznóól mindenütt.
A mosott ruhák a ruháskosárban büdösödtek, néhol már penészedtek.
Felhívni nem tudtam, de jobban is járt. Nem tudja még, hogy itthon vagyok, reggel hétkor ér haza.
Főleg háztartásbeliek válaszát várom.
"függönyt fognék 1 pálcát és szedetném vele le meg akaritatnék ha valamit nemcsinál durr eggy"
"ha hazajött bizony minden kedvezményt megvonnék tőle, kulcsot, tárcát, mobilt eldugni és addig nem megy sehova és nem kap semmit míg ki nem takarít."
"Én beborítanék egy talicska szart az ágyba, aztán visszamennék anyámhoz a gyerekkel együtt..."
:DDDD
Esküdjetek képesek lennétek ütni-verni a ház urát:D Se mobil, se lové, se szex...:DD qrvanagy:D
Mennyi tüzes menyecske, besz@rok isten bizony, azt hittem már rég kihaltak:D Ha enyém is ilyen lett volna végén még rendes ember lett volna belőlem:-)
Huhh, én nem vagyok háztartásbeli, de én már attól idegrohamot kaptam, hogy az előző este 11kor elmosogatott fedőn ott rohadt másnap a spagetti, mert lusta volt leszedni róla...
Én nagyon tűzrőlpattant vagyok, tuti, hogy leszedném a fejét, de szerintem legyél egy picit megfontoltabb.
Azt tanácsolom hívj össze egy baba-mama partit valahol egy parkban, vagy valami hasonlót, és hagyj neki egy cetlit, hogy pl 4re hazaérsz, legyen szíves kitakarítani, uyganis te nem szemétdombon szeretsz élni. Ha nem, akkor mész vissza szüleidhez.
Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy későbbre várt haza, később akart rendet rakni.
De a leolvadt fagyasztó az gáz. Legalább minden kiolvadt benne?
Konkrétan ilyesmi nálunk nem fordulhatna elő, a férjem nem dohányzik, nem sörözik. De olyan már volt, hogy a mosatlan napokig ott állt a nagy nyári melegben. Kicsit haragudtam, szóltam is érte, de nem csaptam nagy cirkuszt. Én is követtem már el hibákat.
Kanbuli volt ezekszerintXD
Egyébként én csak a fagyó miatt lennék nagyon mérges,ha tele volt kajával az durva..
Amúgy leülnek a bejárati ajtóval szemben egy szivarral egy pohárka jackdanielssel bámulnám az ajtót amig be nem lép,had kulázza össze magát ,hogy hamarabb hazaért az asszony :D:D:D
szépen hűvösen közölném vele, hogy addig le nem ül, míg ki nem pucolja a lakást ától zettig :D
aztán szép diszkréten felpattintanék egy sört, rágyújtanék, és nézném, ahogy járnak a kis szorgos kezei. ha valamit nem úgy csinál, akkor elővenném a karikás ostort is :D
az anyagi kárt meg szépen behajtanám rajta. pláne, ha a hűtő tele volt drága kajával.
Bizony, holnap kb 20 kg húst kell elkészítenem...
Holnap nem fog melózni úgyhogy bűntudat nélkül megszivatom:
"Szia Életem! Nagyon hiányzol! Képzeld, apa már ma kapott szabit, holnap az első busszal hazamegyünk, nyolckor találkozunk!Nagyon szeretlek! Csók"
Nem folyamodnék ehez a bosszúhoz, ha nem múlt hétvégén csináltam volna a nagyon nagy takarítást, szőnyegmosástól az ablaktisztításon át, a függönymosásig. Kiváncsi vagyok, hogyan cseréli le a vadonatúj, de már kivágott-kiégetett enyves vászonterítőt, továbbá, a hasonlóan meggyalázott függönyt.
Az ezüstfehér ágyelő közeli ismeretségbe került a narancsszörppel, azt hogy tünteti el?
Én is dohányzom, de a lakásban tilos, a szobában evés is tiltólistán van, mert úgy eszik mind egy kismalac...
Ja és az ágyneműhuzatot is kiégette... Azt is cserélni kéne, de ebből csak ezt a kettőt vettem...
Vicces lesz... Kár, hogy nincs kamerám.
Holnap megírom mi történt!
pasibuli volt :D
én megvárnám míg hazaér, komolyan ránéznék és megkérdezném tőle: ugye tudod hogy ezt szépen mind feltkarítod egyedül?
haragudni nem haragudnék mivel nem várt még haza
igazából szerintem vicces valahol :D
legalább nem qrvázni ment :)
mesélj majd mi történt
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!