Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel várnátok a férjeteket...

Mivel várnátok a férjeteket haza ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Csütörtökön el kellett utaznom édesanyámat ápolni. Úgy volt, pénteken érek haza, de édesapám kapott szabadságot, így hazajöttem.

Tipp-topp rendben hagytam a lakást. Egy dolgot kértem tőle: a száraz ruhát szedje le, és teregessen ki.

Én a kisbabámmal elutazam.

Mikor hazaértem, a konyha úszott, mivel a fagyasztó nem volt becsukva és leolvadt. Az egész lakásban állott sör és bagószag, a frissen mosott függöny kiégetve, disznóól mindenütt.

A mosott ruhák a ruháskosárban büdösödtek, néhol már penészedtek.

Felhívni nem tudtam, de jobban is járt. Nem tudja még, hogy itthon vagyok, reggel hétkor ér haza.

Főleg háztartásbeliek válaszát várom.

2011. jún. 7. 22:14
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Jajj, én is várom a beszámolót!!!!:)
2011. jún. 8. 03:30
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
semmit extrát nem csinálnék... mikor hazaérne, egyszerűen közölném vele, hogy ezt és ezt még nem csinálta meg...úgyhogy lásson neki. legközelebb meg ha mondok neki valamit, azt nem azért teszem, hogy majd 2 hét múlva legyen kész vele...ennyi.
2011. jún. 8. 06:38
 33/50 anonim ***** válasza:
én is várom a beszámolót:-)
2011. jún. 8. 07:04
 34/50 anonim ***** válasza:
meg én várom h mi lett ebből...
2011. jún. 8. 07:41
 35/50 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok én is, hogy mi lett ebből. Remélem azért bocsánatot kér. :)
2011. jún. 8. 08:23
 36/50 anonim ***** válasza:
Elvileg már kitört a parasztlázadás.
2011. jún. 8. 08:23
 37/50 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

!

A férjed "csak" egy féfi. ;-)

Túl sok mindent mondtál neki, mielőtt elutaztál ... ők egyszerre csak 1 dolgot jegyeznek meg ...

:-)

2011. jún. 8. 10:25
 38/50 anonim ***** válasza:

És azt is csak akkor, ha valamilyen szexuális vonatkozása van ... ;-)

Egyébként próbáld a jobbik oldalát nézni: vehetsz szép, új függönyv :-)

2011. jún. 8. 10:30
 39/50 anonim ***** válasza:
függönyt
2011. jún. 8. 10:31
 40/50 anonim ***** válasza:
78%
Én háziasszony vagyok, de ha nincs itthon a család, olyan de olyan jól esik a kaja maradékot az asztalon hagyni, nem beágyazni, ágyban enni, ruhát szétdobálva hagyni. Mire megjönnek, csillog villog minden, de a lelkemnek mégis jól esett ami volt. DE! Arra figyelek, hogy ne okozzak maradandó kárt! Függöny kiégetés, ágynemű kiégetés, fagyasztó nyitva hagyás. Azért álljon már meg a menet. Nem gyerek már, hogy nyitva hagyjon egy hűtőt, amiben mellesleg a következő hónap kosztja van lefagyasztva. Ezeket a dolgokat aligha tudta volna megcsinálni akkorra mikor hivatalosan megjöttél volna. Elbeszélgetnék vele, hogy miért gondolja, hogy nem kell vigyázni a közösre? Vagy olyan jól keres hogy ezeket gond nélkül pótolja? Tehát különbséget kell tenni a disznóól, meg a maradandó károk között. Nem irigyellek. Várom én is a fejleményeket. Semmiképpen nem pakolnék össze helyette.
2011. jún. 8. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!