Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem unjátok már, hogy a nőket...

Nem unjátok már, hogy a nőket mindig elnyomják?

Figyelt kérdés
Engem nagyon bosszant az a tipikus duma hogy te lány vagy és még nem mehet szórakozni bezzeg ugyanannyi idős korban a fiúk mennek . Vagy hogy neked veszélyes meg korábban van a takarodó és hogy este sötétben járkálni is veszélyes . Meg hogy egy pasi ihat de a nőnek nem illik . És ott van a szex is ha egy pasi megdönt csomó nőt akkor ő a király és húú de menő ha egy nő teszi ugyanezt akkor mekkora egy k meg ribi . És persze a férfiakat ritkábban erőszakolják meg . Akkor a nők kevesebbet keresnek. Főleg ha a nő csinos a munkájában ritkán veszik komolyan . Aztán ott van hogy a lánynak ha szőrös a lába mekkora gáz meg hogy nézz ki de ha a férfinak akkor már az úgy van jól . Az is milyen undorító dolog ha a nő terhes lesz a pasi simán otthagyhatja élve az eddigi életét gondtalanul.Azért lássátok be hogy a 21 században még mindig a férfiak élete a jobb vagy szerintetek nem ?? Vagy csak én gondolom így ?
2011. jún. 7. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy ennyi butaságot egy hszben rég olvastam azt még hozzátenném..

Ha csinos vagy,annak semmi köze ahhoz,hogy komolyan vesznek e.Ha közönséges vagy,akkor mindenki egy kapcarongynak fog nézni,ha link vagy,akkor nem vesznek komolyan.A férfiakat ritkábban erőszakolják meg..ezzel nem vitatkozom,nyilván nem véletlenül,mivel a homokosok még mindig kisebbségben vannak,a pszichopata homokosok meg ennél fogva még kevesebben. A nők meg technikailag nemnagyon képesek férfiakat erőszakolni.:D Ebből következik,hogy egy lánynak veszélyesebb egyedül járkálnia.Gyengébb fizikailag mint egy férfi,ki van szolgáltatva,csábítóbb is azoknak akik lopni/rabolni/szexelni akarnak. Ez nem a férfiak hibája,természetanyánál tessék reklamálni. Egy normális ember szemében nem számit értéknek,meg menőnek hogy átment a fél városon/átment rajta a fél város. Szórakozni azért nem mehetsz 14 évesen,mert egy naiv kislány vagy,hiszel a cukrosbácsinak,és máris visszakanyarodtunk oda amiről az előbb pofáztam...

Igen,undoritó magára hagyni egy terhes nőt.És mi köze ennek az elnyomáshoz? Szőrös lábhoz:most épp a csupasz a divat,ez nem elnyomás,te attól ugyanigy növezthetsz szőrt ha neked ugy tetszik. Az ember egy idő után átlép azon,hogy mi számit cikinek meg gáznak,és úgy csinálja a dolgait ahogy neki tetszik.

Összeségében:éretlen vagy,de majd felnősz.

Üdv: egy csupaszlábú nő akit nem nyomnak el és mint irtam a munkahelyemen is megbecsülnek mint az aranytojást tojó tyúkot,pedig még csinosnak is szoktak mondani.:D És lefogadom nem én vagyok az egyetlen ilyen.

2011. jún. 7. 22:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy nem arab országban vagy. Szerintem érdemes lenne utána nézned mi van ott. Mindjárt máshogy látnád ezt a dolgot.
2011. jún. 7. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem a nőket nyomják el, hanem azt az embert, aki olyan, hogy el lehet nyomni.

Mint mondjuk én!

Én lány vagyok, és a tipikus példája vagyok a megfelelési kényszeres, agyon alkalmazkodó embernek.

Azért tudom ezt így most leírni, mert kb. 2 éve jöttem erre rá, hogy mit csinálok már magammal, hogy mindenkihez csak alkalmazkodom meg alkalmazkodom, ők meg elnyomnak valóban, és nem kapok vissza semmit.

Én ilyen egyéniség vagyok sajnos, konfliktuskerülő, nagyon vágyom a szeretetre, egy jó szó, és a szívembe zárok mindenkit, és minden szemétséget megbocsátok.

DE, ez nagyon rossz!

Mert senki nem köszöni meg, hanem aki olyan, az még vissza is él vele.

Nekem vigyáznom kell magamra, mert senki nem fog rám vigyázni, és senkit nem fog érdekelni, hogy el vagyok-e nyomva vagy sem, pláne nem azt, aki elnyom.

Úgyhogy tréningezem magam úgymond, hogy tanuljam meg meghúzni a határaimat.

És, ha akarom, akkor sikerülni fog.

De ez nem csak nőkkel van így.

Fiú barátomat úgy elnyomja a párja, hogy jóformán kiherélte szegényt.

Mert ő is olyan mint én, nem áll ki magáért és mindig alkalmazkodik.

Úgyhogy ez nem attól függ, hogy nő-e valaki, vagy férfi, hanem attól, hogy milyen egyéniség.

Én változni akarok, remélem sikerül, és senki nem nyom el többé!

2011. jún. 7. 23:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem amiket leírsz az látszat csupán. Akárhány családot ismerek beleszámítva a szüleim és a saját családomat is mindig a nő diktál otthon. Lehet, hogy kifelé úgy tűnik a férfi az úr, de kerítésen belül az van amit az asszony akar. Ő nem engedi el a lányát bulizni, nem az apa. Nem véletlen a filmekben is az a visszatérő mondat, hogy "kérdezd meg anyádat!". Azért nem engedik el a fiatal lányokat bulizni, mert a fiatal fiúkkal szemben őket meg akarják dönteni, ha akarják, ha nem. Persze, hogy ettől minden szülő fél. Ez nem elnyomás ez aggodalom és gondoskodás. Az a pasi aki sok nőt megdönt épp annyira "visszataszító", mint egy nő, csak úgy mondom, csupán a nők pletykásabbak, mint a férfiak. Ha egy pasi eldicsekszik a haveroknak koccintanak rá egyet és kész. Ha egy nő elmeséli a kalandját a barátnőinek, amint kilép az ajtón indul a kibeszélés, aminek általában a féltékenység az oka. Az hogy terhesen valakit elhagy egy férfi az egyáltalán nem sima ügy. Egy dühös és csalódott nőnél nincs rosszabb a földön. És mi van azokkal a nőkkel akik félre kacsingatnak hogy szép szóval éljek? Mert nem csak a férfi hagyja el csalja meg a nőt, hanem fordítva is működik.

Szerintem a nők nincsenek elnyomva. A nők szeretik mondogatni, hogy el vannak nyomva, ha valami nem úgy megy ahogy ők akarják. Biztos van olyan, hogy egy nőt elnyomásban tartanak, biztos, de azért nem ez a nagy átlag. Elhiszem, hogy vannak munkahelyek, ahol a nő ugyanazért a munkáért kevesebbet kap, de sok helyen abszolút nincs megkülönböztetés, és csak azért mert egy nő ad magára még komolyan veszik az emberek, minta szakadtan járkálna munkába.

24/N

2011. jún. 8. 07:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Elnyomni azt lehet, aki hagyja magát, tök mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó... minden nézőpont kérdése... első ránézésre talán valóban sokszor igazságtalannak tűnhet a "megkülönböztetés", de lássuk be, vannak olyan körülmények, amelyek nemfüggőek... pl. valóban jobban oda kell figyelni egy lányra, mert több veszélynek van kitéve... biológiailag a nő hordja ki a gyereket, akár partner nélkül is, ezért egy nőnek alapból jobban meg kell válogatnia, kit, mikor enged közel magához - hangsúlyozom, a saját érdekében, és nem holmi erkölcsi normák miatt... a szőrös láb divat dolga... persze vannak igazságtalanságok is, de ez a másik nemre is igaz... Valahol kiegyenlítődnek a kötelességek, korlátok, gátak és persze az "előnyök is"... de alapvetően maga az elnyomás ténye inkább egyén- és nem nemfüggő... 36/N
2011. jún. 8. 09:32
 16/16 anonim ***** válasza:
7: Úgy, hogy a ffi nem egyezik bele a szexbe. A dagadt, fehérmájú bálna meg erőszakolgat egy vékonyabb pasit. Vo.: Pécsi Ildikó-Antal Imre párost képzeld magad elé.
2021. júl. 9. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!