Nem unjátok már, hogy a nőket mindig elnyomják?
http://www.youtube.com/watch?v=s6Vz0lOpee8&feature=feedf_more
erre csak ezt linkelem neked, ezért fel kell láááázadniiiiiiiiiii!
Szerintem rosszul gondolod. Egy okos,talpraesett nőt nem nyomnak el. Csak aki hagyja.
A szexről csak annyit hogy melyik a jobb, ha egy kulcs minden zárat nyit, vagy egy zárat minden kulcs? Jó ez csak vicc volt.
A lényeg nem érzem hogy a nőket elnyomnánk.
persze, a nők akarták az egyenjogúságot, DE az elvárásaik is megmaradtak a régi időkből. nos, ez így nem működik.
úúúútálom a kényes, elvárásokkal teli nőket. nincsen nagyobb problémád, mint hogy azon aggódj hogy legközelebb ki szól be hogy milyen gusztustalan hogy seggrészegre iszod magad? mert megfigyeléseim alapján azt a nőt, aki mértékkel iszik senki sem nézi le. anyád természetesen jobban félt, mert tény, hogy több nőt erőszakolnak meg. nagyon sok családot ismerek, ahol a nő SOKKAL többet keres, mint a férje.
csak a nők találták ki maguknak, hogy mindig talpig smikben, egy szőrszál nélkül kell élniük, ezt a nők egymásnak csinálják, nem a pasiknak!
és egy nő is simán otthagyja a gyereket, nem csak a pasi!
minek kell mindig általánosítani? fúj pasik, fúj nők.az ember vagy idióta, vagy nem.
19/L
Aztán mégis olyan pasi kell neked, aki mellett "nőnek érezheted magad" és akire "felnézhetsz"
Ez lenne az áhított egyenjogúság?
Félreérthető... "ha egy nő teszi ugyanezt". Mármint megdönt egy csomó csajt?
A szőrös láb az olyan, mint hogy a nőknek jól áll a szoknya, egy férfi meg undorító (jogosan, fujj), ha szoknyát vesz.
Ha a nő terhes lesz, arról (nagyon-nagy tisztelet a kivételnek) tehet is. Nézz át a szex-szerelem kategóriába, napi 20 "nem húzott gumit és elment belém, lehetek terhes?" kérdés garantálva. Persze ilyenkor még nagyobb kö_csögség otthagyni, mert a hapsinak is lehetett volna esze is, nem csak f*sza, de a csajnak sem kellett volna hagyni, hogy ne védekezzenek.
Hogy lehet egy férfit megerőszakolni? A férfi (hacsak nem másik férfiról van szó), 95%-ban örül, ha kap szexet, eszében sem lesz feljelenteni, ha egy nő mondjuk lekötözi, és jól megd*gatja magát.
Egyébként nem vagyok az emancipáció ellen.
Engem nem nyomnak el,érdekes. talán azért mert normálisan viselkedem,jó vagyok a szakmámban és megbecsülnek. Nem egyszer volt már,hogy engem preferáltak egy férfi helyett,egyszerűen azért mert dolgosabb/precízebb/jobb voltam,kész.
Biztos vannak olyan emberek,akik a nemük alapján itélnek meg egy embert,de az ő véleményükre én nem vagyok kiváncsi,nem keresem a primitiv emberek társaságát.Meg persze sok (túl sok) van az iylen lázadó feminista tyúkokból,akik miatt a többi nőt is megitélik hisztérikus tyúknak...sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!