Miért hazudik? 11L Szerintem örülhetnének, hogy képesek gyermeket nemzeni. Sokan mit nem adnának ezért.
Kb. 6 éve szeretnék egy öcsikét/hugicát.Nagyon régóta kérem anyát,hogy legyen.Ő egyébként baby sitter,de dolgozott már bölcsődében,most éppen dadus.Szóval nagyon szereti a gyerekeket.Észrevettem,hogy a hálóban a fiókban mindig van óvszer,aztán felkutattam a a kukát és tele volt használttal. :(
Én is nagyon sokat tudok a gyermekekről,mert már 4 évesen jártam vele házakhoz babát őrizni meg a bölcsiben is sokat besegítettem.Tehát megkérdeztem anyut,hogy lesz-e tesó.Erre azt mondta,hogy ők nem tervezik majd a természet és a sors ezt eldönti.....és mégis védekeznek....szerintem örülhetnének,hogy képesek gyermeket nemzeni...sokan mit nem adnának ezért....
21:07
Nem azt mondtam, hogy azt mondtad, hogy nem létezik. :)
Mi jól kijövünk a hugommal. Mondjuk még nem igazán beszél...:D:D Lehet, ezért.:D
Nem tudom miért hazudik.
Én azt vallom, hogy a gyerekkel mindig öszintén beszéljünk. Velem anyukám mindig öszinte volt. Van egy húgom, kiskoromban mindig a pokolra kívántam, tiszta szívemböl gyülöltem. Nem picinek, hanem mikor már kezdett tudata lenni és irigy, önzö, eröszakos, verekedös dög volt. Megkérdeztem, hogy minek vállalta ezt a pokolfajzatot, nem lehet-e örökbeadni, meg hogy én utálom, stb. És ö mondta, hogy azért vállalta, hogy késöbb ne legyek egyedül a nagyvilágban. Megértettem és pròbáltam elviselni. Mikor már kezdett kinöni ebböl, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, most nagyon jó a viszonyunk.
Persze, hogy jobb lenne ha megmondaná, hogy nem lehet már, akkor tudomásul vennéd, hogy nem és kész. Így meg hagynak reménykedni, ez rosszabb szerintem.
A dolgaik között tényleg ne kutass kérlek többet, nem illik, vannak az embernek magánügyei. Én még a férjem pénztárcájába sem nyúlok bele, pedig közös kasszán vagyunk, a pénz közös, mégis én intimszférának tartom.
De a lényeg, hogy menj oda anyudhoz, és mondd neki ezt: Nem baj, ha nem lesz kistestvér, csak szeretném tudni, hogy reménykedjek-e vagy inkább ne. Erre mondani fog valamit. Én megmondanám, hogy ne haragudj, nem fér bele. Röviden, tömören. És ez még nem tolakodás és igazat is mond.
Tudod mit, szüljél te gyereket, ha annyira szeretnél babát aztán neveld fel te! Ja, hogy az már nem jó, mert tiéd a felelősség? Erre mondják, hogy könnyű más farkával a csalánt verni.
Istenem, kérlek, hogy soha ne legyen ilyen kölyköm, mint ez... elküldeni 11 éves porbafingósként felnőtt embereket a faszba, itt valami nagyon el lett veled cseszerintve kisanyám.
"Mekkora a baráti köröd? Bocs a kérdésért de nem azért akkarod ilyen görcsösen mert nincsenek barátaid és magyányos vagy?"
Ilyen stílussal, amit itt levágott, elhiszem, hogy magányos. Ha én is elküldenék mindenkit a f-ba, tuti, hogy nekem se lennének barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!