Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudik? 11L Szerintem...

Miért hazudik? 11L Szerintem örülhetnének, hogy képesek gyermeket nemzeni. Sokan mit nem adnának ezért.

Figyelt kérdés

Kb. 6 éve szeretnék egy öcsikét/hugicát.Nagyon régóta kérem anyát,hogy legyen.Ő egyébként baby sitter,de dolgozott már bölcsődében,most éppen dadus.Szóval nagyon szereti a gyerekeket.Észrevettem,hogy a hálóban a fiókban mindig van óvszer,aztán felkutattam a a kukát és tele volt használttal. :(

Én is nagyon sokat tudok a gyermekekről,mert már 4 évesen jártam vele házakhoz babát őrizni meg a bölcsiben is sokat besegítettem.Tehát megkérdeztem anyut,hogy lesz-e tesó.Erre azt mondta,hogy ők nem tervezik majd a természet és a sors ezt eldönti.....és mégis védekeznek....szerintem örülhetnének,hogy képesek gyermeket nemzeni...sokan mit nem adnának ezért....

2011. jún. 7. 20:25
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne kötelező az orrodra kötni,hogy mikor hol hogyan szexelnek? Vegyél vissza az arcodból,mert ha így folytatod 14-15 éves korodra egy hisztis pics@ leszel.
2011. jún. 7. 21:08
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egy ilyen gyerek után én se vállalnék másikat
2011. jún. 7. 21:09
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

21:07

Nem azt mondtam, hogy azt mondtad, hogy nem létezik. :)

Mi jól kijövünk a hugommal. Mondjuk még nem igazán beszél...:D:D Lehet, ezért.:D

2011. jún. 7. 21:19
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
A szaviból ítélve,ez biztos nem 11 éves.
2011. jún. 7. 21:23
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra gondoltam, hogy egyszerű provokáció.
2011. jún. 7. 21:25
 46/52 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom miért hazudik.

Én azt vallom, hogy a gyerekkel mindig öszintén beszéljünk. Velem anyukám mindig öszinte volt. Van egy húgom, kiskoromban mindig a pokolra kívántam, tiszta szívemböl gyülöltem. Nem picinek, hanem mikor már kezdett tudata lenni és irigy, önzö, eröszakos, verekedös dög volt. Megkérdeztem, hogy minek vállalta ezt a pokolfajzatot, nem lehet-e örökbeadni, meg hogy én utálom, stb. És ö mondta, hogy azért vállalta, hogy késöbb ne legyek egyedül a nagyvilágban. Megértettem és pròbáltam elviselni. Mikor már kezdett kinöni ebböl, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, most nagyon jó a viszonyunk.

Persze, hogy jobb lenne ha megmondaná, hogy nem lehet már, akkor tudomásul vennéd, hogy nem és kész. Így meg hagynak reménykedni, ez rosszabb szerintem.

A dolgaik között tényleg ne kutass kérlek többet, nem illik, vannak az embernek magánügyei. Én még a férjem pénztárcájába sem nyúlok bele, pedig közös kasszán vagyunk, a pénz közös, mégis én intimszférának tartom.

De a lényeg, hogy menj oda anyudhoz, és mondd neki ezt: Nem baj, ha nem lesz kistestvér, csak szeretném tudni, hogy reménykedjek-e vagy inkább ne. Erre mondani fog valamit. Én megmondanám, hogy ne haragudj, nem fér bele. Röviden, tömören. És ez még nem tolakodás és igazat is mond.

2011. jún. 7. 21:49
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a baráti köröd? Bocs a kérdésért de nem azért akkarod ilyen görcsösen mert nincsenek barátaid és magyányos vagy?
2011. jún. 7. 22:13
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit, szüljél te gyereket, ha annyira szeretnél babát aztán neveld fel te! Ja, hogy az már nem jó, mert tiéd a felelősség? Erre mondják, hogy könnyű más farkával a csalánt verni.

Istenem, kérlek, hogy soha ne legyen ilyen kölyköm, mint ez... elküldeni 11 éves porbafingósként felnőtt embereket a faszba, itt valami nagyon el lett veled cseszerintve kisanyám.

2011. jún. 7. 22:34
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Hallod az ilyesfajta gyerekeket kéne használni óvszer reklámnak mint te.
2011. jún. 7. 23:06
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

"Mekkora a baráti köröd? Bocs a kérdésért de nem azért akkarod ilyen görcsösen mert nincsenek barátaid és magyányos vagy?"

Ilyen stílussal, amit itt levágott, elhiszem, hogy magányos. Ha én is elküldenék mindenkit a f-ba, tuti, hogy nekem se lennének barátaim.

2011. jún. 8. 03:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!