Miért hazudik? 11L Szerintem örülhetnének, hogy képesek gyermeket nemzeni. Sokan mit nem adnának ezért.
Kb. 6 éve szeretnék egy öcsikét/hugicát.Nagyon régóta kérem anyát,hogy legyen.Ő egyébként baby sitter,de dolgozott már bölcsődében,most éppen dadus.Szóval nagyon szereti a gyerekeket.Észrevettem,hogy a hálóban a fiókban mindig van óvszer,aztán felkutattam a a kukát és tele volt használttal. :(
Én is nagyon sokat tudok a gyermekekről,mert már 4 évesen jártam vele házakhoz babát őrizni meg a bölcsiben is sokat besegítettem.Tehát megkérdeztem anyut,hogy lesz-e tesó.Erre azt mondta,hogy ők nem tervezik majd a természet és a sors ezt eldönti.....és mégis védekeznek....szerintem örülhetnének,hogy képesek gyermeket nemzeni...sokan mit nem adnának ezért....
Szia!
Nyilván azért védekeznek, mert nem tervezik. Egyáltalán, Te minek kutatsz a szüleid hálószobájában, meg a kukában?
Gondolom megvan az oka, hogy miért nem akarnak még egy gyereket.
Ha nem védekeztek volna, akkor leglaább 20 tesód lenne.
Amúgy meg ha ők nem akarnak gyereket, akkor csak miattad nem fognak csinálni.
Hát a koton kiszakadhat, baleset lehet.
És azért oké, hogy valaki szereti a gyerekeket, meg esetleg még te is segítenél, de tudod, milyen sok pénzbe kerül eltartani és felnevelni egy gyereket?
Egyébként meg tényleg ne kutakodj a szüleidnél, nem szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!