Miért hazudik? 11L Szerintem örülhetnének, hogy képesek gyermeket nemzeni. Sokan mit nem adnának ezért.
Kb. 6 éve szeretnék egy öcsikét/hugicát.Nagyon régóta kérem anyát,hogy legyen.Ő egyébként baby sitter,de dolgozott már bölcsődében,most éppen dadus.Szóval nagyon szereti a gyerekeket.Észrevettem,hogy a hálóban a fiókban mindig van óvszer,aztán felkutattam a a kukát és tele volt használttal. :(
Én is nagyon sokat tudok a gyermekekről,mert már 4 évesen jártam vele házakhoz babát őrizni meg a bölcsiben is sokat besegítettem.Tehát megkérdeztem anyut,hogy lesz-e tesó.Erre azt mondta,hogy ők nem tervezik majd a természet és a sors ezt eldönti.....és mégis védekeznek....szerintem örülhetnének,hogy képesek gyermeket nemzeni...sokan mit nem adnának ezért....
12/L KÖSZI! ♥
A többi meg menjen a faszba!
És azt tudod, hogy egy gyereket nem csak megcsinálni kell, hanem fel is kell nevelni, el kell tartani, ennie kell, kell ruha, cipő, fizetni kell az égvilágon mindenért???
Gondolom, ezt a feladatot is örömmel magadra vállalod.
Kisgyerekes anyaként esetleg többé nem tudna anyukád visszamenni dolgozni, ha a régi munkahelye megszűnik/nem tudja ellátni, mert 7-kor nyit az ovi és 16-kor zár, és másikat nem talál, még az is lehet, hogy éheznétek, télen meg megfagynátok.
Tessék szépen abbahagyni a kotorászást. Szép dolog, hogy akarsz tesót, de kénytelen leszel tudomásul venni, hogy ezt nem te rendeled meg, ez a férfi és a nő legbensőbb magánügye, amibe még neked sincs beleszólásod.
Vigasztaljon a tudat, hogy majd 14 évesen mehetsz bulizni, csavarogni a haverokkal egész nyáron, nem kell a 3 éves hugicára vigyázni, amíg nyári szünet van.
Sokan meg visszaadnák a kistesót, vagy visszatuszkolnák, ha tehetnék, mert elegük van belőle.
Próbáld meg a jelenlegi helyzetben meglátni a legjobbat, és ebből kihozni a legtöbbet.
Pl. hogy a szüleid mindent meg szeretnének adni neked, felelősen gondolkodnak, és nem annyira rossz egykének lenni, mint ahogy te most gondolod. Kérdezz rá a dolgokra olyan haveroknál, ahol van tesó. :)
10/l vagyok.
Az én anyukám is szereti a gyerekeket, csak már van egy testvérem, és nem akar mégegyet.
Lehet,
hogy azért van,
mert veled is kicsit nehéz volt,
és nem akar mégegyszer küszködni ennyit.
Meg hát, ha te 11 éves vagy,
kicsit fura lenne
ha a testvéred és közteed
11/12 év korkülönbség lenne.....
Hát tudod mit kedves 11 éves kislány.
Menj te oda, ahova a többi kérdezőt kívántad. Mi csak megpróbáltuk elmagyarázni neked, hogy miért nem szeretnének szüleid még egy gyereket, plusz felnyitni a szemed, hogy gusztustalan dolog akárki cuccai között kutatni, főleg a szüleidé között.
De ahogy látom, te hülyébb vagy, mint egy 4 éves, a stílusodról ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!