Miért hazudik? 11L Szerintem örülhetnének, hogy képesek gyermeket nemzeni. Sokan mit nem adnának ezért.
Kb. 6 éve szeretnék egy öcsikét/hugicát.Nagyon régóta kérem anyát,hogy legyen.Ő egyébként baby sitter,de dolgozott már bölcsődében,most éppen dadus.Szóval nagyon szereti a gyerekeket.Észrevettem,hogy a hálóban a fiókban mindig van óvszer,aztán felkutattam a a kukát és tele volt használttal. :(
Én is nagyon sokat tudok a gyermekekről,mert már 4 évesen jártam vele házakhoz babát őrizni meg a bölcsiben is sokat besegítettem.Tehát megkérdeztem anyut,hogy lesz-e tesó.Erre azt mondta,hogy ők nem tervezik majd a természet és a sors ezt eldönti.....és mégis védekeznek....szerintem örülhetnének,hogy képesek gyermeket nemzeni...sokan mit nem adnának ezért....
Figyelj, kiscsaj!
Egy gyerek nem csak abból áll, hogy cukimuki, ügyi-bügyi, piciláb-kéz.
Majd amikor sorozatosan nem tudsz alduni éjszakánként, akkor gondolj erre a kérdésre.
Hogy megértsd....
A testvér nem telefon, nem egy játékkonzol, nem Mp lejátszó, és sorolhatnám a "megrendelhető", kérhető dolgokat.
A szülők, akik felnőtt emberek, majd eldöntik, hogy legyen-e még gyermekük ,vagy sem.
Kicsi vagy még, ezért nem tudod, mennyi pénzbe kerül egy gyerek felnevelése; ezért nem érted, miért nem vállalnak babát. Szerintem ezért védekeznek, nem azért, mert amúgy nem akarnák. Tudod, a kényszer hatalmas úr.
Amúgy, tényleg megérdemelnéd, hogy az őseid helyre tegyenek téged, amiért kutakodtál a szobájukban. Pimasz kölyök vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!