Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudik? 11L Szerintem...

Miért hazudik? 11L Szerintem örülhetnének, hogy képesek gyermeket nemzeni. Sokan mit nem adnának ezért.

Figyelt kérdés

Kb. 6 éve szeretnék egy öcsikét/hugicát.Nagyon régóta kérem anyát,hogy legyen.Ő egyébként baby sitter,de dolgozott már bölcsődében,most éppen dadus.Szóval nagyon szereti a gyerekeket.Észrevettem,hogy a hálóban a fiókban mindig van óvszer,aztán felkutattam a a kukát és tele volt használttal. :(

Én is nagyon sokat tudok a gyermekekről,mert már 4 évesen jártam vele házakhoz babát őrizni meg a bölcsiben is sokat besegítettem.Tehát megkérdeztem anyut,hogy lesz-e tesó.Erre azt mondta,hogy ők nem tervezik majd a természet és a sors ezt eldönti.....és mégis védekeznek....szerintem örülhetnének,hogy képesek gyermeket nemzeni...sokan mit nem adnának ezért....

2011. jún. 7. 20:25
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
95%

Figyelj, kiscsaj!

Egy gyerek nem csak abból áll, hogy cukimuki, ügyi-bügyi, piciláb-kéz.

Majd amikor sorozatosan nem tudsz alduni éjszakánként, akkor gondolj erre a kérdésre.

2011. jún. 7. 20:37
 22/52 anonim ***** válasza:
98%
20:37 ez jó volt...xd
2011. jún. 7. 20:37
 23/52 anonim ***** válasza:
96%
Madame hív újra köztünk.
2011. jún. 7. 20:39
 24/52 anonim ***** válasza:
90%
Talán, ha téged rendesen megnevelnek végre, akkor lesz még egy gyerekük...
2011. jún. 7. 20:39
 25/52 anonim ***** válasza:
51%
Én is akartaam tesót.elmondtam anyumnak őszintén,erre megkaptam h ha bevállalja tolókocsiba kerül.Igy inkább letettem róla. Egyébként ha sok a 11-12 év korkülönbség akkor: párom és a bátyja közt 10év,párom és a huga közt 10év van.(Nem édestesók) De viszont a báty és a hug (se anyuka se apuka nem közös) közt 20!év van..
2011. jún. 7. 20:41
 26/52 anonim ***** válasza:
98%

Hogy megértsd....

A testvér nem telefon, nem egy játékkonzol, nem Mp lejátszó, és sorolhatnám a "megrendelhető", kérhető dolgokat.

A szülők, akik felnőtt emberek, majd eldöntik, hogy legyen-e még gyermekük ,vagy sem.

2011. jún. 7. 20:43
 27/52 anonim ***** válasza:
94%
Nagyszerű...lenne egy tesód,aki eltanulná a szép stílusodat...semmi közöd anyádék magánéletéhez...
2011. jún. 7. 20:45
 28/52 anonim ***** válasza:
95%
A gyerek nem kiskutya, aki cukimuki, vagy plüssrénszarvas, amit, ha megununk, a szekrény aljára dugunk. Az, hogy te, vagy az anyukád szereti a gyerekeket, nem azt jelenti, hogy akármennyit fel is tud nevelni. Éretlen vagy, infantilis, butácska. És egész nyugodtan elküldhetsz bárhová, szűken, de az anyád lehetnék, nem hat meg egy kisgyermek szánalmas vagdalkozása.
2011. jún. 7. 20:45
 29/52 anonim ***** válasza:
92%
A szüleid helyébe nem testvért adnék neked ajándékba hanem egy jó nagy pofont,hogy helyre tegye azt a lukas agyadat.
2011. jún. 7. 20:46
 30/52 anonim ***** válasza:
95%

Kicsi vagy még, ezért nem tudod, mennyi pénzbe kerül egy gyerek felnevelése; ezért nem érted, miért nem vállalnak babát. Szerintem ezért védekeznek, nem azért, mert amúgy nem akarnák. Tudod, a kényszer hatalmas úr.

Amúgy, tényleg megérdemelnéd, hogy az őseid helyre tegyenek téged, amiért kutakodtál a szobájukban. Pimasz kölyök vagy.

2011. jún. 7. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!