Nálunk fele a cigányok viselik ezt a nevet. Számomra nagyon csúnya név
2011. jún. 7. 15:09
12/20 anonim válasza:
Mivel utálok egy Szandrát, ezért a nevét is utálom! :D
2011. jún. 7. 15:58
13/20 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb az Alexandra. Ilyen formában egy ostoba, csúnya arcú, cicababás lány jut róla eszembe. Olyan prolis név szerintem :S
2011. jún. 7. 16:24
14/20 anonim válasza:
Nekem sem tetszik.
2011. jún. 7. 16:43
15/20 anonim válasza:
Elég prolis-cigányos név. Anyám kérdezte múltkor, hogy milyen nevet adok majd ha kislányom lesz, erre rávágtam poénból, hogy hát Szandra! Percekig röhögtünk...
2011. jún. 7. 17:02
16/20 anonim válasza:
Aki képes a másik nevén röhögni, az csak saját magáról állít ki szegénységi bizonyítvány.
Engem Alexandrának kereszteltek és mind a Szandrát, mind a Szandit használom. Azt tetszik leginkább benne, hogy rengeteg becézése van, több formában is él, így akinek nem tetszik a neve, kitalálhat valami "átmeneti" megoldást, egy másfajta becézést. (Egyik ismerősöm az Alexát használja, én inkább a Szandit használom)
Megjegyzem nem vagyok roma, nem vagyok elhízva, kifejezetten csúnyának se vagyok mondható. Értelmiségi családból származom, szóval ennyit az általánosításról.
2011. jún. 7. 18:12
17/20 anonim válasza:
Nem magán a néven röhögtünk, hanem azon, amivel társítjuk. Vedd tudomásul, hogy a cigány kisebbség igenis preferálja a Szandrát, Alexát, Jázmint meg a sorozatneveket és ez nem általánosítás.
2011. jún. 7. 18:44
18/20 anonim válasza:
Érdekes hozzászólások érkeztek.
Nővéremet Szandrának hívják (nem Alexandra) és épp az ellenkezője annak, amit itt páran irogattak. Nagyon nőies, okos, művelt, finom nő, aki soha nem káromkodna és nem viselkedne vulgárisan.
2011. jún. 7. 19:07
19/20 anonim válasza:
Én is a sztereotípiával "szembe megyek": ismertem egy Szandra nevű lányt. Nagyon szép, nőies, okos, finom lelkű lány. Annyira mély benyomást tett rám, hogy azóta a Szandra név számomra egyet jelent a szépség és elbűvölés fogalmával;) Azt hiszem, hogy az egyik leggyönyörűbb női név:)
2011. jún. 8. 00:20
20/20 anonim válasza:
Nem tetszett, de mióta a fiam barátnőjét megismertem, akit Alexandrának hívnak, de Szandinak becézünk, hát imádom. A lányt is és a nevet is megszerettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!