Mit szóltok, hogy (Éden Hotel) Szandra megüti Kristófot?
Tátva maradt a szám :O
Remélem hazaküldik!!
Kristóf halvérű és homi
Szandra meg egy belevaló csajszi:D
hajrá Szandra:)
Szandra belevaló, még ha ribi is.
A három fiú Kristóf (pedig kedveltem), Dani és Ádám szerintem homi. Dani nem áldozta volna fel magát, ha Ádámról vagy esetleg Kristófról lett volna szó.
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy Szandát hazaküldik, mert egyből felpattant, de meg is érdemelte Kristóf a pofont.
!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!
Nem, nem zárják ki Szandrát a viselkedésért, de később Kristóf elégtételt vehet az esetért;)
Nekem Dani és Ádám gyanúsabb volt "homi" téren, mint Kristóf, de állítólag Dani és Kriszta már egy pár, szóval lehet, hogy tévesen ítéltünk. Viszont Szandra ha belevaló, ha nem, szerintem elég alpári és vérlázító a stílusa...
Kedves "Bennfentes"!:) Ha tudsz még, kérlek ossz meg (kiadható) spoilereket, nagyon kíváncsi vagyok! Az a kiszivárgott hír, miszerint Kristóf nyer (egyedül), talán az lesz az elégtétel...?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!