Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen név a Szandra?

Szerintetek milyen név a Szandra?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 14:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Napjainkban szerintem az egyik leggyakoribb név. Nekem nem tetszik túlságosan, mert elég mély hangzású és berregő, ha pedig Alexandra az eredetije, akkor már alapból az X miatt..
2011. jún. 7. 14:53
 2/20 anonim ***** válasza:
30%
Szandra? Randa
2011. jún. 7. 14:56
 3/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, Cassandra jut eszembe egyböl.

De valszeg az dönti el kinek mit tetszik, hogy kinek milyen élménye volt e név viselőjével.

2011. jún. 7. 14:57
 4/20 anonim ***** válasza:

Utalom. Egy olyan csajra emlekeztet aki baratnoje volt egy olyan sracnak aki tetszett. Aki tetszett nagyon.

Miutan megismertem a sracot, rovid ido utan osszejott azzal a pics@val.

Ettol fuggetlenul nem tetszik...............

5/20 anonim ***** válasza:
79%

Héééé, én Szandra vagyok!

Régen nem szerettem, de már abszolút megbarátkoztam vele. És úgy, hogy Szandra igenis ritka, Alexandra nagyon gyakori, az tény.

6/20 anonim ***** válasza:
35%
Én se szeretem, nekem az összes ismerősöm aki Szandra az kövér és rút, olyan rosszindulatú is ráadásul.
2011. jún. 7. 14:58
 7/20 anonim ***** válasza:
Fúú,nem..80-as évekbeli,vernyogós énekesnő ugrik be róla azonnal,nem tudok tőle elvonatkoztatni.Van ilyen.
2011. jún. 7. 15:00
 8/20 anonim ***** válasza:
nekem tetszik..de inkább ugy mint Szandi:)
2011. jún. 7. 15:00
 9/20 anonim ***** válasza:
71%

Első szerintem elég ritka egy név. Főleg igy hogy Szandra!

Szerintem ha külonleges vezetékneve van az illetőnek akkor nagyon jól illik hozzá. Olyan rejtélyessé teszi az embert. Mivel nekem is ritka nevem van, azért én is gondolkodok hogy ha kislányom lesz ez lesz a neve. Sokkal szebb számomra, mint ilyen nevek hogy Liza, Mira, Biborka.

2011. jún. 7. 15:02
 10/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik,mert nekem egy piszkos,dagadt c.gány csaj jut róla eszembe,és a hangzása is olyan durvának tűnik.(bocsi azoktól,akiket így hívnak!)
2011. jún. 7. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!