Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam azon...

Hogyan tegyem túl magam azon hogy elhagyott a barátom?

Figyelt kérdés

Engem 2 hónapja hagyott el a barátom, és nem tudom elfogadni, nem vagyok túl rajta. :(

Facebookra alig járok fel miatta, hogy ne lássam őt és az üzenőfalát. Minden hétvégén bulizni járok, barátnőkkel barátokkal. Nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá. Szoktam még sírni miatta, és haragudni sem tudok rá. Azt is tanácsolták, hogy szedjem össze a rossz tulajdonságait, és próbáljam megutálni. De hiába, én a rossz tulajdonságai ellenére is imádtam, szerettem őt.

Azért hagyott el, mert nem voltam elég jó neki.

Kérlek szépen titek írjatok le minden tapasztalatot, mire gondoljak, hogy gondolkodjak, mit csináljak, mit ne csináljak mert nem bírom tovább :(

21/L

2011. jún. 6. 10:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt velem, mikor szakított mondtam, hogy tartsunk szünetet, mondjuk 1 hónapot, addig beszélünk ugyan úgy és majd meglátja, én elfogadom utána amit mond, csak ne ilyen gyorsan, hát neki nem ment a szünetesdi, mondta, hogy nem mert nem akar ilyen hülyeségeket csinálni, ami nála nem az nem. Mondom oké, rendben, túl teszem magam rajta, valahogy. 1 hónap múlva összejött az egyik LEGJOBB BRÁTNŐJÉVEL akivel folyton hasonlítgatott minket, jajj a csajszi illata ugyan olyan mint a tiéd, tök hasonlítasz rá, olyan a stílusod, a személyiséged, a hangod,MINDEN! megőrültem, kitépték a szívem, erre egy hasonmásommal jön össze! így több mint fél év elteltével sem tudom kiheverni, imádtam őt, ő volt a mindenem. és átvágott. Azóta nem tudok senkire úgy nézni mint pasi, nem tudok bennük megbízni. "Az idő gyógyít" szokta mondani a nagyi, de ez sosem fog elmúlni, ilyet helyrehozni nem lehet.
2011. jún. 8. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Két hónap nem nagy idő (sajnos) ebben a témában, tök normális, hogy „nyalogatod a sebeid” még. Egy viszont nagyon fontos szerintem: miután kisírtad, kiszenvedted magad, nézz tükörbe, és döntsd el, hogy mivel szereted a lányt, akit ott látsz (magadat), nem hagyod, hogy tönkremenjen.

A fiúnak lehet bármennyi rossz tulajdonsága, amivel együtt szereted, egy olyan biztosan van, ami megakadályoz benne, hogy szeresd: hogy ő nem szeret téged. Ha ezt, amit írtál, hogy „nem voltál elég jó neki” még ki is mondta, akkor sajnos be kell látnod, hogy egy öntelt fráter. Lehet bármilyen vonzó, ha esetleg valaha is újra összejönnél vele, akkor sem lehetnél boldog, ez a „kis” tüske mindig ott lenne benned.

Ha az önbizalmad vesztetted miatta, flörtölj másokkal, nem kell belemászni újabb kapcsolatba, de érezd, hogy vonzó nő vagy! Tudod, nekem apám azt mondta kamaszkoromban, mikor azt hittem, meghalok az első nagy szerelmem után, hogy annyi fiú van még a világon, kislányom, meglátod, te is találkozol egy jobbal… akkor persze nem hittem, de ma már tudom, hogy igaza volt. Nem is egy jobbal találkoztam azóta (persze a mostani a legjobb). :)

2011. jún. 8. 20:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Tartsd tiszteletben, hogy önálló akarattal rendelkezik, és így döntött. Ha tisztelni tudod, akkor menni fog. Ha nem tudod tisztelni, akkor meg mi a fenének akarnál vele lenni, és eddig miért voltál vele?
2011. jún. 9. 11:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha szereted, elengeded.
2013. dec. 21. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!