Mindig leszólják a döntéseimet. Hogyan legyek olyan, aki nem foglalkozik velük?
Figyelt kérdés
Bármit csinálok nem tetszik a családomnak. Most lett átfestve a ház kívülről. Először örültem neki mert tetszett, aztán megkaptam hogy "Miért tetszett ez a szín? Annyi sok szép szín van, miért pont ez-?" Ezután elbizonytalanodtam, és már kb utálom ezt a színt ha vki dicséri az jut eszembe hogy gúnyolódik...De ugyanez van azzal hogy miért nincsen kapcsolatom, de ha meg lenne akkor meg őt kritizálnák. Vagy hogy miért vagyok ilyen önbizalomhiányos visszahúzódó.2011. jún. 5. 21:17
11/11 anonim válasza:
Neked kell hogy tetszen. (szín, kocsi, nő, ruha...stb)
Másokat meg kell hallgatni, de nem feltétlenül kell a véleményükre adni.
Van amit le kell sza-rni. El kell engedni a füled mellett, még ha nehéz is.
Ismerős a szitu, igyekszem én is alkalmazni a fentebb leírtakat. ("bevettem a lesza-rom tablettát", igaz én már lehet, hogy túl is adagoltam :P) Magadnak kell megfelelni nem másoknak. (mindenkinek úgysem lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!