A családod mennyire beszél csúnyán? És te?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 18:40
21/29 anonim válasza:
Én igen, csúnyán beszélek. Tudok szépen is beszélni, sokat olvasok, tehát nagy a szókincsem. De a k*rva, b*zdmeg, f*szom ezeket elég gyakran használom.
Az apám nagyon csúnyán beszél, de nem is tartjuk a kapcsolatot. Édesanyám nem beszél csúnyán.
22/29 anonim válasza:
nálunk szinte mindenki káromkodik, kivéve anyukám,mindenki más szinten használja ezeket a szavakat, valaki többet, valaki ritkábban :D
23/29 anonim válasza:
Anyuék nem beszélnek csúnyán, én ha mérges vagyok, Párom sem, viszont a családja az igen, fura is volt mikor ide jöttem, meg az a kiabálás..
24/29 anonim válasza:
Anyukám egyáltalán nem szokott, apukám eléggé (bár amíg kicsi voltam, anyukám neki sem engedte). Nálam helyzetfüggő. A fiam előtt egyáltalán nem, de ha nincs itt, akkor néha elszavalok egy cifra káromkodást, ha valami felbosszant. Ja, meg van egy öcsém, ő is kb annyira beszél csúnyán, mint én, szóval helyzetfüggő, ok nélkül nem szokott. Na jó, mondjuk apukám is tud disztingválni, de azért ha vezet, az kb. olyan élmény, mintha Mucsi Zoltán mellett ülnék :D
25/29 anonim válasza:
Ja, meg mondjuk az ilyen poénos csúnyán beszélés az megy nálunk (ha nincs gyerek a közelben), de az csak vicc.
26/29 anonim válasza:
Soha nem beszélek csúnyán! (Kivéve, ha vezetek!:) Nem tehetek róla, ott kicsúszik)
27/29 anonim válasza:
Szüleim nagyon csúnyán beszélnek, akkor is, ha nem idegesek. Én meg soha nem szoktam.
28/29 anonim válasza:
én mindig elpoénkodom, hogy nehogy hozzászokjak, és véletlenül kicsússzon valami olyan helyen, ahol nem kéne.
pl: lókuki, bebaszcsizott, fütyiszopó, búza és hasonlók.
persze ha nagyon felmegy bennem az ideg, akkor kicsúszik más is, de kizárólag itthon.
anyum szépen beszél, kivéve amikor ő is a plafonon van.
nem tartozik a töltelékszavak közé a .azmeg, .urva anyját, stb.
29/29 anonim válasza:
Az én szüleim egyáltalán nem. Párom szülei nagyon mocskosan beszélnek, mi a párommal meg olyan vegyes, kicsúszik néha egy két csúnya szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!