Szülők, ti ilyen évvégi eredményhez mit szólnátok? Ez nagyon rossz?
Figyelt kérdés
Most azokat írom, amik beleszámítanak a felvételibe.
Irodalom: 5
Nyelvtan: 5
Matek: 3
Angol: 5
Francia: 5
Biológia: 3
Töri: 4
Apám biztos haragudni fog a matek, meg biosz hármasért.
17L
2011. jún. 4. 20:00
11/25 anonim válasza:
Ha franciából ötös vagy, akkor már buta nem lehetsz, mert az egy nagyon nehéz nyelv. Matek hármas nem gáz, gimis tananyag nagyon nehéz, bioszra picit ráhajthatnál, csak azért, hogy ne veszíts pontot emiatt. Ha nem vagy megelégedve, akkor majd jövőre matekra kicsit jobban odafigyelsz, aztán ennyi. Sokan szeretnének ilyen bizit, főleg gimiben.
12/25 anonim válasza:
Nekem is hasonlóan nézett ki a bizonyítványom anno. Humán beállítottságú vagy, mint én, ennyi. Én megérteném (és anno is hülyeségnek tartottam,meg most is, hogy egy humán felvételibe matek jegy beleszámít... Attól, hogy nem érted a matekot, tök jó magyaros lehetsz pl.)
13/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát a matek hármas tudom, hogy hanyagság miatt van, mert eddig az emeltszintű feladatokat is meg tudtam oldani, meg csomószor csak nekem lett ötös az osztályban a dogám, de új tanárunk van és szórja az egyeseket, azért kaptam 3 egyest, mert nem találtam a füzetemet és lapra írtam, aztán nem voltam ott dogánál, majd egy szabályt nem jól írtam le. Úgyhogy szépen lement az átlagom 3,6-ra, ami ugye meg nem négyes. Majd jövőre jobban odafigyelek, aztán ötös leszek remélem:/ Én is sajnálom, de ha jó lesz az érettségim a tárgyakból, úgyis duplázhatok.
2011. jún. 4. 20:26
14/25 anonim válasza:
OMG te stréber xD Válaszolván kérdésedre, az én szüleim örülnének ha ilyen lenne a bizim.
15/25 anonim válasza:
mark86
ezt te sem gondolod komolyan ugye?
most azt várod hogy mindenki dicsérjen ez nyilvánvaló.
nem a jegyek a rosszak hanem az hogy apád haragudni fog és ide jössz hogy éljenezzünk! nem rosszindulatból mondom de ez a véleményem! és gratulálok,már csak jellemből kéne legalább egy 3-as!
nyomkodjátok a pirosat(nem számít az év végi átlagomba) :)
16/25 anonim válasza:
Csak azt tudnám, mit aggódnak annyit amiatt, hogy beleszámít a felvételibe, mikor a felsőoktatásra jelentkezők kb. 70 %-át felveszik. Engem kettes matekkal is felvettek, méghozzá nagyon simán.
17/25 A kérdező kommentje:
Hát én ehhez az átlaghoz nem várok dicséretet, bocs. Ugyanis én is tudom, hogy ez nem jó, mert rontottam a hanyagságom miatt és apám ezért le fog cseszni, mert manapság már csak a jótanulókat veszik fel nívósabb egyetemre. Kíváncsi voltam, más szülők kiakadnának-e, többen is válaszolták, hogy a hármasnak nem örülnének.
2011. jún. 4. 21:00
18/25 anonim válasza:
Aki azt írta, bármit meg nem tenne, hát üzenem, hogy csak tanulni kéne...XD
Sztem nagyon szép 11-ben(ha jól gondolom) ez a bizi, gratulálok..a matek meg a biosz, hát nem lehet az ember mindenből perfekt:)
19/25 anonim válasza:
Én nem vagyok maximalista veled kapcsolatban, de látom, te sem vagy az. Leírom neked, mit jelent a kitűnő végzettség 34 éves korra (semmilyen szülői besegítéssel) : Saját lakás Budán, autó, minden évben mexikói nyaralás. Nyugodt, stabil anyagi helyzet, két fiúgyerek, asszony, biztos állás. A fiamról írok egyébként. A bizonyítványa a matekban különbözött a tiedtől. Informatikai mérnökként végzett. A nyelvek angol német felsőfokú. A Dell cég műszaki tanácsadója. Apád biztosan nagyon fog haragudni rád. Olyan ez a bizonyítvány, mint egy ötös lottó, amin van három találat, és kettő mellette. Te biztos érted, mire gondolok.
20/25 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, utolsó válaszadó. Jövőre megpróbálok nem laza lenni:(
2011. jún. 4. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!