Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák/ leendő anyukák, és...

Anyukák/ leendő anyukák, és akik már tudják, hogy ki lesz gyerekük apukája. Milyen jelek utalnak rá, hogy jó apa lesz az adott fériből, vagy arra, hogy rendes családi életetek lesz vele?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 18:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden olyan dolgot megtaláltam benne, amire nekem szükségem van egy hosszabb távú, amivel úgy vélem, hogy a kapcsolatunk feljebb léphet egy lépcsőt.

Amolyan megérzés volt és be is jött :]]]

2011. jún. 3. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Biztosítékot akarsz? NINCS. Ugorj fejest jobbat nem tehetsz. Persze ha vki már akkor szerencsejátékokra költi a fizuját, amikor megismered, az nem nyerő, de ha vki a világ legrendesebb emberének tűnik az meg nem biztosíték... Na meg arra sincs biztosíték, h 5-10 év múlva nem pont TE akarsz majd lelépni...
2011. jún. 3. 18:46
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Amikor még nem volt köztünk semmi,csak kollégák voltunk,furcsállottam,hogy van olyan 24 éves férfi,aki azon kesereg,hogy neki mekkora kudarc,hogy még nincs családja.Ez volt az egyik,ezen kívül meg ő maga is egy nagy gyerek,de a szó jó értelmében.
2011. jún. 3. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Ha téged teljes szívéből szeret, akkor jó apa lesz.

egy apától 3 gyerekes anyuka, 16 éve férjnél

:-)

2011. jún. 3. 18:52
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Jelek? hát ne is tudom...most így visszagondolva nem voltak. Alapban mindig, mindenben számíthattam rá, ha valami hülyeséget találtam ki (kereskedő véna, mindig kitalálok valami eladhatót) akkor is azt mondta "ha bejön, bejön, ha meg nem, úgyis rájössz,hogy hülyeség"

A kisfiunk egy éves, most házasodtunk össze,és jön a második baba. Életem legjobb döntése volt, hogy neki szültem gyereket, mert nekem tökéletes társ, és nagyon jó apja a fiunknak.

2011. jún. 3. 19:04
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
"Minden olyan dolgot megtaláltam benne, amire nekem szükségem van" Nálam is így van, meg az az érzés, h neki sztnék gyereket szülni. Naon rendes, volt 1-2pasim, tapasztalatból tudom, sokkalta másabb és éretebb ien téren is..Imádom.
2011. jún. 3. 19:09
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Néha ahogy elnézem érzem és tudom, h Ő jó lesz..
2011. jún. 3. 19:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Még elég fiatal vagyok (23 leszek), és kiváncsiságból kérdeztem. Párom is ennyi, még legalább 6-8év mire odaérünk, de elég komolynak néz ki a kapcsolat, és gondoltam megkérdezem itt:).
2011. jún. 3. 19:14
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Az édesapja remek apa, és mivel ezt a mintát látta, mind édesapjától, mind a nagybátyától ő is ilyen törődő és szerető apa akar lenni, és emberként is kedves, törődő ha rólam a testvéreiről vagy a családjáról van szó. Feltételezem, ha születne gyerekünk vele sem viselkedne másként. Én innen tudom, hogy jó apa lesz és már azt is látom, hogy nekem kell majd az örökös "rossz, gonosz, szigorú" szerepet felvállalni :D
2011. jún. 3. 19:36
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem akarlak elkeseríteni, de nm biztos, h addig együtt is maraddtok, de kitudja még az is előfordulhat..benne van a pakliban..
2011. jún. 3. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!