Titeket mire próbáltak meg nevelni a szüleitek? Illetve Kedves Szülők:Ti mire próbáljátok meg nevelni a gyereketeket?
Én nagy adag optimizmust,pozitív gondolkodást kaptam a szüleimtől.Azt hiszem ez a legfontosabb,amit tőlük kaptam...na meg a bölcsesség.Belém nevelték,hogy mindig keressem a jót,és sohasem adjam fel vagy csüggedjek.Továbbá őszinteségre és nyíltságra,valamint arra neveltek,hogy bízzak magamban és tudjak harcolni akár magamért,akár másokért vagy bármiért,ami fontos.Nekik köszönhetem a bátorságomat,önbizalmamat és a határozottságomat.
Persze ez jóval összetettebb,de ezek a leglényegesebbek.
19/L
Őszinteségre,tiszteletre és tudásvágyra neveltek.
A házasságban a NŐ és ANYA szerepére.
Apum meg azt mondta:Lányom, te vagy a főnyeremény egy kapcsolatban,úgyhogy neked csak a legjobb járhat :) Eszerint is választottam :-)))
Valószínű,én is ezt fogom mondani a lányomnak:)
hogy mind1 mi lesz belőlem ha utcaseprő vagy ha államelnök akkoris szeretni fognak és megtesznek mindent h jol éljek. viszont szerintük olyan képeségeim vannak amikkel nemhiszem h rendelkeznék(értsd olyan okos vagyok) ezért gimi alatt folyamatosan veszekedtünk a tanulmányaim miatt ezért bme re mentem ahol bukdácsolok de egyszer elvégzem csakcsak(mellette dolgozom olyat ami érdekel meg amit elvileg tanulnék dehát semmi köze hozzá élljen a felsőoktatás)
anyumtol az emberek szeretetét a rend utáni kényszeres vágyakozást(ez nem jött be elég rumlis vagyok)
apumtol meg h ha akarok valamit akkor áljak a sarkamra és addig menjek és keressem és határozottan(még ha nemis vagyok benne biztos) állítsam az igazam vagy amit akarok amig valaki be nem látja h ugy van ahogy mondom
többségében jot kaptam a szüleimtől nem panaszkodom bár van pár dolog amit másképp fogok csinálni a saját gyerekemmel bár aztis belátom h mit miért cisnáltak
22f
16.08
Az a lényeg,hogy téged ne befolyásoljon és tőle függetlenül is megtaláld a boldogságod!:)
Aki ezt írta, hogy:
"Apum meg azt mondta:Lányom, te vagy a főnyeremény egy kapcsolatban,úgyhogy neked csak a legjobb járhat :) Eszerint is választottam :-))) "
Annak üzenem, hogy nagyon irigyellek. :)) Tök jó (és ez is a természetes), akinek ilyesmit mondanak a szülei.
Én a 2. válaszoló vagyok, és mint írtam, elég más dolgokat hallottam tőlük. Valahogy mindig azt éreztetik velem, hogy egy lúzer vagyok, és örüljek, ha végre sikerül megfognom egy pasit. Ezeket a dolgokat nem mondják ki konkrétan, de éreztetik, főleg az anyám.
17.10
Ez a saját önbizalomhiányából eredhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!