Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mire próbáltak meg...

Titeket mire próbáltak meg nevelni a szüleitek? Illetve Kedves Szülők:Ti mire próbáljátok meg nevelni a gyereketeket?

Figyelt kérdés

Én nagy adag optimizmust,pozitív gondolkodást kaptam a szüleimtől.Azt hiszem ez a legfontosabb,amit tőlük kaptam...na meg a bölcsesség.Belém nevelték,hogy mindig keressem a jót,és sohasem adjam fel vagy csüggedjek.Továbbá őszinteségre és nyíltságra,valamint arra neveltek,hogy bízzak magamban és tudjak harcolni akár magamért,akár másokért vagy bármiért,ami fontos.Nekik köszönhetem a bátorságomat,önbizalmamat és a határozottságomat.

Persze ez jóval összetettebb,de ezek a leglényegesebbek.

19/L

2011. jún. 3. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Őszinteségre,tiszteletre és tudásvágyra neveltek.

A házasságban a NŐ és ANYA szerepére.

Apum meg azt mondta:Lányom, te vagy a főnyeremény egy kapcsolatban,úgyhogy neked csak a legjobb járhat :) Eszerint is választottam :-)))

Valószínű,én is ezt fogom mondani a lányomnak:)

2011. jún. 3. 16:05
 12/18 anonim ***** válasza:

hogy mind1 mi lesz belőlem ha utcaseprő vagy ha államelnök akkoris szeretni fognak és megtesznek mindent h jol éljek. viszont szerintük olyan képeségeim vannak amikkel nemhiszem h rendelkeznék(értsd olyan okos vagyok) ezért gimi alatt folyamatosan veszekedtünk a tanulmányaim miatt ezért bme re mentem ahol bukdácsolok de egyszer elvégzem csakcsak(mellette dolgozom olyat ami érdekel meg amit elvileg tanulnék dehát semmi köze hozzá élljen a felsőoktatás)

anyumtol az emberek szeretetét a rend utáni kényszeres vágyakozást(ez nem jött be elég rumlis vagyok)

apumtol meg h ha akarok valamit akkor áljak a sarkamra és addig menjek és keressem és határozottan(még ha nemis vagyok benne biztos) állítsam az igazam vagy amit akarok amig valaki be nem látja h ugy van ahogy mondom

többségében jot kaptam a szüleimtől nem panaszkodom bár van pár dolog amit másképp fogok csinálni a saját gyerekemmel bár aztis belátom h mit miért cisnáltak

22f

2011. jún. 3. 16:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő:Ez tetszik! :))
2011. jún. 3. 16:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Hmm, jo a kerdes, de en is a negativok taborat erositem. Engem anyukam nem nevelt (apukam meghalt) inkabb en neveltem ot. Alig van penze, de vasarol allandoan, ezt kordaban kell tartanom, mert kulonben ehen halunk. Fozni nem tud, igy en fozok kb. 10 eves korom ota. Rettento pesszimista, pici korom ota azt hallgatom, hogy minden ferfi rossz, csalo, atver, a szegeny mar csak szegeny marad, majd meglatjuk 20 ev mulva ha te leszel annyi idos, mint en, hol tartasz majd... Ja es persze, hogy ongyilkos lesz, vagy epp valamilyen daganata van. 20 eve "van daganata"... Tudom miert csinalja, mert nem lett szineszno, hiaba akarta nagyon es probalkozott sokat, igy hat en lettem az egyszemelyes nezo kozonseg. Ha valami nem tetszik neki hangosan sirni, toporzekolni kezd. A ferfiakrol alkotott kepehez hozzatartozik, hogy tobb komoly kapcsolataban, a ferfi meghalt nagyon hamar. Megertem ot, de sokszor kerek tobb turelmet Istentol, mert mar en se birom cernaval es attol tartok eszem vesztem. Kicsit talan eltertem a kerdestol, sajnalom, de jol esett a lelkemnek, koszonom, hogy elolvastad. :)
2011. jún. 3. 16:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, az kimaradt, hogy adj halat a szuleidert, tenyleg ritk manapsag az ilyen. Szerencses vagy! :) 19/L
2011. jún. 3. 16:10
 16/18 A kérdező kommentje:

16.08

Az a lényeg,hogy téged ne befolyásoljon és tőle függetlenül is megtaláld a boldogságod!:)

2011. jún. 3. 16:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Aki ezt írta, hogy:

"Apum meg azt mondta:Lányom, te vagy a főnyeremény egy kapcsolatban,úgyhogy neked csak a legjobb járhat :) Eszerint is választottam :-))) "

Annak üzenem, hogy nagyon irigyellek. :)) Tök jó (és ez is a természetes), akinek ilyesmit mondanak a szülei.

Én a 2. válaszoló vagyok, és mint írtam, elég más dolgokat hallottam tőlük. Valahogy mindig azt éreztetik velem, hogy egy lúzer vagyok, és örüljek, ha végre sikerül megfognom egy pasit. Ezeket a dolgokat nem mondják ki konkrétan, de éreztetik, főleg az anyám.

2011. jún. 3. 17:10
 18/18 A kérdező kommentje:

17.10

Ez a saját önbizalomhiányából eredhet...

2011. jún. 3. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!