Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó szex nélkül meddig életképe...

Jó szex nélkül meddig életképes egy házasság?

Figyelt kérdés

Férjemmel 4 éve vagyunk együtt, tökéletes szexuális életünk volt! 2 éve megszületett a fiunk utána megváltoztak a dolgok! Kérlek ne írjátok hogy látta a szülést, fáradt, megcsúnyultam stb mert nem erről van szó!

Nagyon szeret engem és nagyon kíván akár napjában többször is, de előfordult párszor, hogy nagyon gyorsan elment! Ettől annyira elvesztette az önbizalmát, hogy azóta nem megy neki, illetve csak nagyon ritkán! Fizikai jelei vannak, hogy bepánikol és vagy fel sem áll neki (bocsánat) vagy 2 perc az egész... Már teljesen ki van emiatt borulva, tiszta depresszió lett, próbáltunk sok mindent, elutaztunk, rengeteg szeretgetés, törődés stb, de hiába...

1-2 alkalommal ki tudott elégíteni de aztán újra jön a pánik, hogy mi van ha nem fog menni és már lőttek is az egésznek... Ördögi körforgás...

Türelmes voltam tényleg, de már belefásultam ebbe! :(

Nem értjük mi történt hiszen tökéletes volt köztünk az összhang! Ő sem tud választ adni rá, hogy mi történt, de nagyon el van már keseredve... :(

Félek az elhidegüléstől pedig nagyon szeretjük egymást!

2011. jún. 3. 13:04
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Igen ez az oka, ebből nem sikerül kitörni...
2011. jún. 3. 13:37
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a válaszokat, így lehet, hogy már írtak erről. Az én férjem egy-egy szeretkezés alatt többször (akár 10x is) visszafogja, elszorítja magának, hogy ne élvezzen el. Ezt meg lehet tanulni. Ha már stresszel emiatt, akkor szakemberhez kéne fordulni (bár én úgy gondolom, hogy ha elsajátította a késleltetés technikáját, akkor azzal megoldódna a probléma szakember nélkül is). Ha mégis elment mielőtt kielégített volna Téged, akkor folytassa tovább szájjal, kézzel neked.
2011. jún. 3. 13:38
 23/34 A kérdező kommentje:
Ez az elszorítás bejöhet, utánanézünk!
2011. jún. 3. 13:44
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is szakembert javasolnék, szerintem biztosan van valami oka, hogy ez van, ha eddig nem volt probléma (még ha nem is tudatos). Talán egy szakember ezt ki tudja deríteni, ha meg már ismert a probléma oka, könnyebb megoldani.

Ezen kívül még két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy próbáld növelni az önbizalmát, mondogasd neki sokszor, hogy szereted, jó pasinak tartod, esetleg az ágyban is dícsérd.

A másik meg, hogy esetleg próbáljon "máshogyan" kielégíteni. Talán ez is növeli az önbizalmát, hogy sikere volt, illetve a telejsítménykényszert is csökkenti, hiszen így már nem kell annyira görcsösen koncentrálnia, talán feloldódik kicsit.

De tényleg menjetek szakemberhez, látom a szándék mindkettőtöknél megvan, úgyhogy minden esély megvan rá, hogy rendbejöjjenek a dolgok.

2011. jún. 3. 13:45
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha lelki okai vannak, akkor pszichológus (nem feltétlen párterápia, lehet, hogy elég csak neki), ha fizikai, akkor urológus. Mind a két vonalon érdemes elindulni.

Üdv és jobbulást!

2011. jún. 3. 13:55
 26/34 anonim ***** válasza:
81%

ELÖSZÖR menjetek szakemberhez, mert az itt osztogatott jószándékú tanácsok nem biztos, hogy nálatok is segitenek, és ha felresikerül az egyik-másik kisérlet, akkor sokkal rosszabb lesz a helyzet, adott esetben már nem is lehet rednbehozni, ha teljesen leépül a párod önbizalma. Tehát ne otthon kisérlezettek, hanem kérjetek szakembertöl segitseget.

Egy szakember meg tudja állapitani, hogy mi az oka ennek, milyen módszerek azok, amelyek NEKTEK segitenek, ugyanis minden párnál más lehet az, ami tényleg segit.

2011. jún. 3. 13:57
 27/34 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. jún. 3. 14:01
 28/34 anonim ***** válasza:
84%

Bocsánat, nem olvastam el a válaszokat, csak a feltett kérdést.

... mostanában hányszor szeretkeztek? Ha csak pl.3 havonta "lát" az ember nőt, bizony hamar megy a dolog. Az előző házasságomban így voltam. A volt feleségem kb. 3-4 havonta kívánta meg. Gondolhatod, nemigen voltak 20-30 perces együttlétek, inkább 1-2 perc :-( Ez számomra is lehangoló volt, hiszen nem tudtam "megfelelni". És ő is egyre ritkábban kívánta, én is egyre kevesebbet bírtam. És megindult a lejtőn a kapcsolatunk.

Szóval, minél gyakrabban, annál jobb. Ha megint úgy alakul, próbáld nem kimutatni a csalódottságodat, mert csak bestresszel tőle még jobban.

A másik javaslatom: Igyatok meg 2-3 pohár bort előtte, hogy spiccesek legyetek, de nem részegek! Oldja a gátlásokat, stresszt, és tompítja ott is az ingerületeket, sokkal tovább bírja. Nekem bejött régebben, az egyik ex párommal. Olyankor mindig ugyanaddig bírtuk.

Sok sikert nektek!

35f

2011. jún. 3. 14:03
 29/34 anonim ***** válasza:
Egy 'pc torna' nevű gyakorlatot érdemes lenne kipróbálni a férjednek.
2011. jún. 3. 14:04
 30/34 A kérdező kommentje:

Átlag heti 2-3 szex van, illetve próbálkozás...

És nem vagyunk prűdek vannak segédeszközeink is...

2011. jún. 3. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!