Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez mire jó? Miért kell...

Most ez mire jó? Miért kell mártirkodni? Hogyan kezeljem? Normális ennyi idősen hogy félek "elkéreckedni"?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok.

3hónapja járok a barátommal, és ismerik nálunk, kedvelik is.

Tegnap találkoztam vele, vagyis feljött értem kocsival fél6ra.

itthon átépítjük a kérót, szóval segíteni kellett takarítani.

Segítettem, 5óra elmúlt és még akkoris az ablakot pucoltam, porosan, koszosan. Szóval még azt se lehet mondani hogy leléptem és otthagytam mindenkit takaritani.

Lemostam a hűtőt, letöröltem a szekrényt, a radiátort, a polcokat, és az ablakot.

Kérdezgettem mutert kell-e még valami, nem nagyon foglalkozott velem, mert apámékkal beszélt, de végre mondta hogy nem mert a többit ő megcsinálja, mert még ugyis lesz por.

Bátyámék is segítettek.

az ajtóüveget 3x pucoltam át ablaktisztitóval.

Olyan 17:10körül mentem el fürödni...

mire lejöttem felmostak, szóval bátyámék se segítettek sokat.

Erre ma mondja anyám hogy :"apád mondta tegnap hogy nemkellett volna elmenned, nem is segítettél"

Hát lettem olyan mérges!

Mondom. "tudtam hogy ez lesz. Miért ő mit segített csak sörözött"

ilyetszól: "bátyádék is összecsapták a melót, és az ajtóüveg is koszos"

Mondom: "tegnap 3minimum átpucoltam"

Meg mondja hogy sűrű az hogy a pasimmal 2naponta találkozom O.o

Az írásbeli érettségim tök jó lett, amikor itthon vagyok vagy tételeket csinálok vagy levágom a füvet, meg ilyenek. szóval segítek.

,Ma nem talizunk barátommal, szerintem le is nyirom a füvet... de holnap szeretnék vele ismét, mert mindig szombaton vagyunk együtt egész nap.

De már elkéreckedni se merek

2011. jún. 3. 08:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Az építkezés mindenkiből kihozza az "állatot". Legyél türelmes anyuddal, mert jóformán a leírásodból csak rád számíthat. Am meg azt szoktuk bántani, akire a legtöbbet számíthatunk.
2011. jún. 3. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:

mark86

18 vagy nem 13!

van már annyi eszed hogy megtaláld az egyensúlyt a párkapcsolat, az otthoni teendők ,és az egyéb dolgaid között!

Nem kell neked engedélyt kérni semmihez ha megbízható és normális vagy!

2011. jún. 3. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért kéne elkéredzkedni? Felnőtt vagy, ha akarsz, mész, pont. Segíts, amiben csak tudsz, de azért legyen saját életed.
2011. jún. 3. 08:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Tökéletesen igaza van az első válaszolónak. Mindenki ideges, fáradt, ezért mondanak olyat, amit ők se gondolnak komolyan. Mi is így voltunk házfelújításnál. Mozdulatlanra takarítottam magam, majd néhány nap múlva megjegyezte apu, hogy nem is csináltam semmit. Nem szóltam egy szót se. Néhány nap pihi után már ő dicsért agyba főbe a szomszédnak, hogy mennyit dolgoztam. De az én szemembe a világért se mondaná.
2011. jún. 3. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy lakásfelújítás elég stresszes dolog, mert az egyéb hétköznapi dolgokon kívül a folyamatos kupi, és por is az ember idegeire megy.

Ráadásul, a legkevésbé "látványos" rész, a takarítás szokott a nőkre hárulni, aminek egy ideig semmi látszata nincs, mivel a munka folytatásával minden csupa por lesz megint.

Miért nem kötöd össze a kellemeset a hasznossal? Mondd meg a barátodnak, hogy nálatok most romokban hever a lakás a felújítás miatt, segítsen ő is ha van kedve, mert nincs szíved otthagyni anyukádat a takarítással. Találkozhatnátok is, a munka is meglenne, és biztosan nem néznének rá csúnyán, ha felajánlaná a segítségét. Neked pedig senki nem tehetne szemrehányást, ha hétvégén külön programot szerveznétek.

Témán, kívül, és rosszindulat nélkül: lehet, hogy siettél a kérdés kiírásával, de a magyar nyelvtant nem ártana szóbelire nagyon átnézned.:-))

2011. jún. 3. 09:02
 6/7 anonim ***** válasza:

mark86

Kit érdekel hogy stresszes egy lakásfelújítás???

Nehogy már fontosabb legyen mint az hogy normális hangnemben,megértően viszonyuljak a gyerekemhez, FŐLEG HA SEGÍT IS!

2011. jún. 3. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:

elkéreDZkedni! biztosan olyan jó lett az írásbelid? :P

egyébként ez egy felesleges hiszti. megcsinálod otthon amit kérnek, aztán mész a barátoddal. ennyi.

2011. jún. 3. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!