Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit gondol, mit érezne?

Ki mit gondol, mit érezne?

Figyelt kérdés

mesélte anyám hogy kb 3 hónapos koromban vinnie kellett valami vizsgálatra, csipő vagy ilyesmi. ott kérdezték hogy hányadik gyerek vagyok vannak e testvéreim..lényeg hogy nem elsőgyerek vagyok és csak bátyáim vannak..az orvos erre: ó hát akkor engem már nagyon vártak, az egy szem lányra. erre anyám :... áá dehogy, ez csak ugy lett. nembaj mert van legalább valaki aki hordja a fiúk kinőtt ruháit....ezt igy mondta az orvosnak..

meg sok sok évvel később nekem.

annyira rosszul éreztem magam utána.amikor látok kis gyereket az utcán akkor midnig eszembe jut hogy mit mondott anyám : áá ezcsak ugy lett.. őket biztos várták engem meg nem.. ugyérzem nem is tartozom ehhez a családhoz .megfigyeltem hoyg velem semmennyire nem foglalkozik, a legidősebbnek állandóan a kedvébe akar járni mindent megad neki de nekem meg semmmit. régen azzal fenyegetett hogy árvaházba ad..

meg azt is mondta hogy velem foglalkozott legkevesebbet az összes gyereke közül....

bármit kérdezek mindig üvöltözés a vége. ha mondok valamit akkor is. szóval anyámat nem bírom mert egy kiállhatatlan alak és mindig mást okol a saját hibáiért.

apámat meg bírom is meg nem is . tartok tőle . csak annyit beszélünk hogy szia elmentem szia hazajöttem mi a helyzet ?? 5ös suliba ?? ennyi.

azt érzem hogy mi a fenének élek,már senki nem szeret ... bárcsak sose születtem volna meg ..

2011. jún. 2. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira ne ess kétségbe. Ha érzed, hogy igazán szeret, akkor ez ne ingasson meg.

Nekem meg mesélték, hogy anyukám nem akart kihozni a kórházból. Kora szülött voltam és hát elég csúnyus. Azt mondta, hogy nem az övé vagyok. :) De ezt mi már csak elvicceltük.

2011. jún. 2. 21:07
 12/19 A kérdező kommentje:

nem olyan fontos hogy ? éves vagyok . még nem nagykorú de majdnem. ebből találgathatsz.

könyörgöm miért örülnék az öröklött ruháknak ha lány vagyok azok fiúruhák ?? én nagyon szeretem a divatot de nincs pénzem arra hogy divatos ruhákba járjak az összes pénzemet amit kaptam a rokonoktól az ünnepek és az évek alatt nyelvvizsgáimra és autóvezetésre költöttem ..

utálom az iskolát különösen ilyen rossz passzban

nagyon jó tanuló vagyok és versenyeredményeim is vannak ha a tanulásnál tartunk

mérnök akartam lenni de most inkább művész hajlamom erősebb.

nincsenek barátaim, kivel lógnék ?????

:(

2011. jún. 2. 21:08
 13/19 A kérdező kommentje:

nem érzem azt hogy szeretnek

nagyon meginogtam.. hittem valamiben ami nem ugy van ..

.

én is koraszülött voltam. éppen akkor születtem amikor elég durva májbetegséget kapott az akkor még kisiskolás testvérem, egy kórházba voltunk. én a szülészeten ő meg az intenzíven

2011. jún. 2. 21:12
 14/19 A kérdező kommentje:
kérlek anyámat ne bunkózzátok le. emiatt úgy érzem hazudtam amikor ezeket leírtam pedig színigaz.
2011. jún. 2. 21:22
 15/19 anonim válasza:
Én is éreztem már úgy, hogy senki sem kíváncsi rám, és beszélgettünk a barátaimmal és ők is beszámoltak ilyesmiről. Az a helyzet, hogy ebben a világban elidegenednek az emberek egymástól, mindenki csak magával foglalkozik, mindenkinek csak a saját problémáin jár az esze. Én pl. már kivagyok attól, h ha hazajövök, nem hallok mást, mint apám panaszkodását és/vagy hogy éppen szid valamit (de olyan dolgokat, mint pl. felrak egy kanna vizet forrni, aztán mikor forr, akkor azt szidja, h minek forr:S és ehhez hasonlók). Na ez már elég kiborító és már el sem bírom viselni, úgyhogy amint lehet költözök és elég lesz egy évben kétszer hazajönni 2 napra...sajnos..mert egyébként a várost szeretem:)
2011. jún. 2. 21:23
 16/19 A kérdező kommentje:

túlontúl érzékeny vagyok, ez igaz. :( senkit nem engedek magamhoz közel, csak a családban bíztam.. de tegnaptól kezdve már az sincs ?? :( :'(

össze vagyok törve.

szívesen elköltöznék innen máshová de egyedül nem szabad semmibe belevágni... mindig kéne valaki aki segít, egy mentor, vagy egy-két barát. na mármost én senkivel sem vagyok képes normálisan viselkedni,képtelen vagyok másokhoz alkalmozkodni, barátaim nincsenek, csak afféle ismerősök az osztálytársaim meg régi iskolából is , meg a 2 zeneiskolából ismerősök. ennyi ismerősőm van az életben...

2011. jún. 2. 21:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Engem azért válaltak, mert 21 éve bejött az, hogy három gyerek után magasabb a családi pótlék.

Akkoriban nem ment jól a vállalkozásunk, kellett a pénz.

Ha már nem vagy olyan kicsi (15-16nak tippellek), akkor igenis beszélj anyukáddal, mondd el neki az érzéseidet!

Néma gyereknek az anyja se érti a szavát!

Egyébként azt szokták mondani, hogy a csak-úgy-lett gyerekeknek dolguk van az életben!

Van egy 8 hós kislányom. Gyógyszer és gumióvszerrel fogant meg. Háromszor volt élénkpiros vérzésem, volt egy autóbalesetem. A méhlepény korán öregedett, a magzatvíz mekóniumos volt (belepiszkított...) a nyakán pedig ott volt a köldökzsinór.

Sürgősségi császárral "szültem".

Él, boldog, dundi gügyögős kisbaba lett.

Hidd el, minél több minde3nt átélsz, annál erősebb leszel.

Szerintem mindenképpen kommunikálj anyukáddal, mert lehet, hogy nem is gondolja, hogy ezzel téged megbánt!

Szomorú, de vannak ilyen szülők.

2011. jún. 3. 00:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Nos, az érzékenységed ellenére le kell írnom az igazat.

A kommentjeidből világosan látszik, hogy a problémád nem tegnap előtt kezdődött, hanem már nagyon régen, de anyukádnak ez a története kellett ahhoz, hogy megtörténjen a felismerés.Az, hogy anyukád nem olyan anya, amilyennek lennie kellene ahhoz, hogy boldog legyél, kiegyensúlyozott és bízzál az emberekben, képes legyél jó baráti kapcsolatokat létesíteni.Ezeknek a hiánya sosem véletlen.Azt kell mondjam, erről legnagyobb részt a szülők tehetnek.

Mielőtt ezt nem mondta el neked, akkor sem voltál igazán boldog mellette,mert szavak nélkül is éreztette, azt, amit sosem lett volna szabad neki!Például azzal, hogy a fiúk ruháiban járatott és nyilván más téren sem volt igazán törődő veled.

Ne keseredj el, felesleges.Sajnos a rokonainkat nem választhatjuk meg és néha egy jó barát többet ér, mint egy rokon.Ezért azt javaslom, anyukád miatt való kesergés helyett inkább nagyon igyekezz azon, hogy legyenek jó barátaid,kedves, vidám társaságod, akikkel sokat lehetsz.Pár év múlva pedig lehet saját családod, akiktől majd megkaphatod az igazi szeretetet.

2011. jún. 3. 07:14
 19/19 anonim ***** válasza:

totálisan átérzem azt amit érzel.

Én 4 éve tudtam meg, hogy anyám miután megszült látni sem akart, s a nagyanyám dajkált első perctől. Mondjuk én pont a válás közepén születtem, gondolom a fogantatásom sem szerelemből történt. Világéletemben megkaptam és éreztette velem, hogy utál, mint a szart.. s a mai napig tart... nekem 21 éves fejemmel elegem lett ebből, és nem beszélek vele. Persze msot én vagyok a szemtelen. :)

Szóval ne add fel, gondolj valami szépre, aki szeretett :) és menni fog :) S ahogy teheted hagyd ott azt a családot, akik között kakukktojásnak érzed magad.

2011. jún. 3. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!