Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit gondol, mit érezne?

Ki mit gondol, mit érezne?

Figyelt kérdés

mesélte anyám hogy kb 3 hónapos koromban vinnie kellett valami vizsgálatra, csipő vagy ilyesmi. ott kérdezték hogy hányadik gyerek vagyok vannak e testvéreim..lényeg hogy nem elsőgyerek vagyok és csak bátyáim vannak..az orvos erre: ó hát akkor engem már nagyon vártak, az egy szem lányra. erre anyám :... áá dehogy, ez csak ugy lett. nembaj mert van legalább valaki aki hordja a fiúk kinőtt ruháit....ezt igy mondta az orvosnak..

meg sok sok évvel később nekem.

annyira rosszul éreztem magam utána.amikor látok kis gyereket az utcán akkor midnig eszembe jut hogy mit mondott anyám : áá ezcsak ugy lett.. őket biztos várták engem meg nem.. ugyérzem nem is tartozom ehhez a családhoz .megfigyeltem hoyg velem semmennyire nem foglalkozik, a legidősebbnek állandóan a kedvébe akar járni mindent megad neki de nekem meg semmmit. régen azzal fenyegetett hogy árvaházba ad..

meg azt is mondta hogy velem foglalkozott legkevesebbet az összes gyereke közül....

bármit kérdezek mindig üvöltözés a vége. ha mondok valamit akkor is. szóval anyámat nem bírom mert egy kiállhatatlan alak és mindig mást okol a saját hibáiért.

apámat meg bírom is meg nem is . tartok tőle . csak annyit beszélünk hogy szia elmentem szia hazajöttem mi a helyzet ?? 5ös suliba ?? ennyi.

azt érzem hogy mi a fenének élek,már senki nem szeret ... bárcsak sose születtem volna meg ..

2011. jún. 2. 20:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%

Megértem hogy érzékenyebb vagy ebben a korban, de azért nem kell túldramatizálni az életet.

Nekem pl. az ikerfiaim védekezés mellett fogantak. Nemcsak hogy nem terveztük, védekeztünk a baba ellen!! De mégis, mikor megtudtuk, hogy jönnek, a kezdeti sokk után nagyon boldogok voltunk és vártuk őket.

Nekik is eshetne rosszul, hogy nem vártuk őket. De nem az számít, ha nem kellettek volna, abortuszra megyek. Úgyhogy igenis ajándék az életed, becsüld meg!

2011. jún. 2. 20:44
 2/19 anonim ***** válasza:
ne legy huje !! enis ereztem igy ezt!! en kisvarosba elek nem magyarorszagon.... itt mindenki oszt mindenkit engem sokan nem birnak utalnak szuleimmel testveremmel nem jovok ki ...en akarattal szulettem nem veletlenul... enis sokszro nem ertem h mert elek s utalom magam s a fxxxom kivan kozbe... de valami erot ad hogy vegezzem el a sulit es huzzak el innen csak az az 1 dolog tart eletben!!!! 2 ev van addig es elhuzok innena szarbol !! engem se sokat dicsernek de hidd el hogy amikor elszakadsz a szuloktol rosz is lesz de jo is mert nem fognak baxxtatni ;)
2011. jún. 2. 20:47
 3/19 A kérdező kommentje:

nem igy gondolkodom

nem is örültek nekem akkor b-sszák + most ezt érzem

azt se tudom hogy mitérzek ?? dühöt haragot elkeseredettséget fájdalmat szenvedést kb.

2011. jún. 2. 20:47
 4/19 anonim ***** válasza:

Jaj, ne mondj ilyet! Biztos hogy szeretnek, csak a ffiak ilyenek, ne is várj többet apádtól, anyád meg bocs, de egy bunkó. Biztos nem a szó szoros értelmében úgy gondolja ahogy mondja. Inkább csak hogy biztos nem tervezett gyerek voltál, hanem véletlen, és úgy érti. De ha nem akartak volna, akkor elvetetett volna, azt annyi.

Inkább beszélj erről anyukáddal, hogy hogy is volt ez? Mert ez neked baromira fáj, és ne mondogassa már, hogy ez csak úgy lett...neki hogy esne. Figyeld meg, tuti elkezd szabadkozni, hogy ne haragudj, meg minden...

Hány éves vagy?

2011. jún. 2. 20:48
 5/19 anonim ***** válasza:
Jajj ne mond már ilyeneket kicsi! :) Ez butaság... Én is éreztem ezt még régen most 19 éves vagyok, amikor ilyeneket gondoltam általánosba jártam. Azóta ha eszembe jut mindig nevetek magamon és elgondolkozok milyen nehéz lehet a gyerekkel :D Nem szabad ezt mondani, te is tudod hogy ez nem így van. Anyukádnak meg nézd el hogy így viselkedik, majd idővel változni fog, de tudod egy szülőnek 1000 meg 10 000 dolgon jár az esze és kb ennyi gonddal kell megküzdenie ezért természetes ha feszült egy kicsit. Te csak érezd jól magad a bőrődben és verd ki a fejedből amiket most írtál:) járj suliba, sportolj tanulj hogy késöbb vidd valamire és könnyebb legyen elhelyezkednek, lógj a barátaiddal, érezd jól magad és élvezd az életet :) Az öröklött rucik miatt ne aggódj, én kicsinek egy csomó ruhát örököltem a rokonoktól, mert én vagyok a legidősebb, sőt volt olyan ruhám amit anyu varrt össze...
 6/19 anonim ***** válasza:
ja es enis birom apamat neki is vanak hujehuzasai de aze jo fej jol kijovok vele az anyad meg egy ... ne mondjak roszat erzeketlen
 7/19 anonim ***** válasza:

Hát azért elég gáz ami így az orvosnak mondott meg ahogy így beszél rólad. Engem vártak, de valahogy mégis úgy érzem, hogy mindegy, hogy vagyok-e.

Főleg így, hogy 1 évig nem tudtam hazajönni és most itthon vagyok aztán semmi extra. Kezdeti öröm 5 perc azt mindenki ment TV-ni, gépezni meg amit el tudsz képzelni...

22/N

2011. jún. 2. 20:49
 8/19 anonim ***** válasza:
Gyakori válaszadó sajnálom hogy ez történt de ne húzd már le szegény kérdező kedvét így is elég rossz paszban van :(
2011. jún. 2. 20:54
 9/19 anonim ***** válasza:
Én is érzékeny vagyok, én sem tervezett kölyök voltam, nekem mégsem fáj. Sokáig az zavart hogy azt hittem mesterséges úton fogantam, így amikor rájöttem hogy ez véletlenből nem lehet, sokkal megnyugtatóbb. Pláne, hogy nem akartak, de mégis megtartottak! örülj te is ennek! Ha tizenéves vagy, akkor ez a ,,senki sem szeret" normális érzés :)
2011. jún. 2. 20:58
 10/19 anonim ***** válasza:

Az én fiam nagyon eleven, és állandóan balhéznak az apjával. Minden kis dolgon marják egymást. Én mikor meguntam a banánt, volt már, hogy odavágtam a férjemnek, hogy ha akkor rám hallgat, és gumit húz, akkor most nincs kivel ölni egymást. Ezeket a fiam is hallotta, és volt már, hogy ő maga mondta, hogy húztál volna gumit fater.......

Szóval, ne vedd a lelkedre.

2011. jún. 2. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!