Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Betegesek a gondolataim vagy...

Betegesek a gondolataim vagy más is így érezne?

Figyelt kérdés
Engem zavar, hogy a férjem első útja a munka után minden nap az édesanyjához vezet. Miért nem jön hozzám haza és látogatnánk meg együtt az édesanyját hetente egyszer-kétszer?? Mást is zavarna?? Vagy ez így teljesen egészséges?
2011. aug. 6. 12:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem azok,de ezt már a házasságkötés előtt meg kellett volna beszélned vele!Nem hiszem el,hogy most kezdett zavarni.
2011. aug. 6. 12:24
 2/17 anonim ***** válasza:
66%

Így van, bár engem nem zavar, hogy a férjem foglalkozik az anyukájával (ezt el is várom), de ha téged igen, gondolom nem most kezdte.

Esetleg neki mondtad már?

2011. aug. 6. 12:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Párod édesanyjának van valami betegsége? Mert ha igen akkor ne legyél féltékeny csak aggódik. Szerintem beszéld meg a pároddal,hogy te úgy érzed csak a második vagy a rangsorban. De azért megkell érteni azt is,hogy szereti az édesanyját is csak ő nem tudott még elszakadni/függetlenedni teljesen tőle :)
2011. aug. 6. 12:25
 4/17 anonim válasza:
69%
Szia,én is hasonló cipőben járok...csak nálunk az van hogy képtelen otthagyni az anyját mondjuk az anyjával meg az a baj h ha nem foglalkoznak vele akkor elkezd sírni meg azt mondja h öngyilkos lesz...és igen engem zavarna mondjuk így is rettentően zavar.
2011. aug. 6. 12:28
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére nem beteges a Mama. Szerintem ez a magatartás beteges :S :) Igen, próbáltam ezt megbeszélni, de egy cseppet sem jutottam előbbre... Annak természetesen örülök, hogy valaki foglalkozik a szülővel/kel.. nem ezzel van a bajom... Ez így van rendjén. Csak szerintem ez már a ló másik oldala....
2011. aug. 6. 12:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Bizony hogy zavarna,naná!Minden nap nem normális hogy az anyjához rohan a munka után,még jó hogy zavar.Kíváncsi lennék hány éves a férjed?
2011. aug. 6. 12:38
 7/17 A kérdező kommentje:
30 éves. Papír szerint :)
2011. aug. 6. 12:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Azt hittem 18-19,aki most költözött külön az anyukától.Hát 30 évesen,ez nem normális dolog,az biztos.Meddig van ott,és miről tudnak naponta fecsegni?
2011. aug. 6. 12:52
 9/17 A kérdező kommentje:
Az idő változó, attól függ, van-e valami ház körüli tennivaló... Azt is megértem, ha segíteni kell. De ha nincs semmi??? Elmondása alapján: "többre becsüli az anyját, minthogy ne menjen be minden nap..." Szerintem nem tisztelné kevésbé, ha esetleg velem menne, akár 2-3 naponta. Nem??
2011. aug. 6. 12:56
 10/17 anonim ***** válasza:
63%
Az enyém is van, hogy beugrik hozzá mikor kijön munkából, mert kb 2 percre van a munkahelyük. Engem nem zavar. Mondjuk nem marad olyankor sokat nála, max fél órát, és hetente 2-3szor megyünk hozzá együtt. De én szeretem nagyon anyósomat, szóval nem zavarna, az se ha midnen nap menne:)
2011. aug. 6. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!