Betegesek a gondolataim vagy más is így érezne?
Figyelt kérdés
Engem zavar, hogy a férjem első útja a munka után minden nap az édesanyjához vezet. Miért nem jön hozzám haza és látogatnánk meg együtt az édesanyját hetente egyszer-kétszer?? Mást is zavarna?? Vagy ez így teljesen egészséges?2011. aug. 6. 12:15
11/17 anonim válasza:
amíg nincs baba, addig nem olyan nagy baj ez
de ha már gyereket fogtok Nevelni, vagy kismama leszel, akkor mondd el Neki (mmint a férjednek), hogy jó lenne, ha már a saját családját tenné az 1. helyre, mert nagy szükséged lesz Rá
12/17 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, nem zavar, hogy bemegy... De ha már valaki megnősül, meg gyereket vállal, nem élhet úgy, mint korábban... Miért ne mehetnénk együtt?? Én is mennék, de így esélyt se kapok rá, hisz eleve onnan jön...
2011. aug. 6. 13:01
13/17 A kérdező kommentje:
1-2 hónap és lesz baba..
2011. aug. 6. 13:01
14/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nem szeret téged Anyuka?
15/17 anonim válasza:
akkor lepd meg :) menj el Anyukához, és a férjed meló után úgyis odamegy, majd ott fog találni Téged :)
16/17 A kérdező kommentje:
Információim szerint nincs baja velem és nekem se Vele. Keveset találkozunk, mondanom se kell. Soha egy szóváltás se volt köztünk, úgy érzem, okot sem adtam (azon kívük, hogy hozzámentem a fiához) arra, hogy ne kedveljen...
2011. aug. 6. 13:05
17/17 anonim válasza:
Mondd a férjednek, hogy látod, mennyire szereti és tiszteli az anyukáját, ezért te is szeretnéd jobban megismerni, egyszer elvihetne magával téged is, hogy meglátogasd, vagy hozza el az anyukáját hozzátok, főznél egy finom ebédet vagy vacsit... Legalább jóban vannak, bár lehet hogy kicsit túlzás, de próbálj meg te is közelebb kerülni hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!