Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már nem birom...

Mit tegyek? Már nem birom tovább! Kérlek adjatok valami jó tanácsot.

Figyelt kérdés
Most fejeződött be a válás a volt férjemmel.Én adtam be de még mindig szeretem nagyon.Sajnos neki most éppen van egy barátnöje,de nagyon messze laknak egymástól.Beleőrülök hogy nem velem van én még nagyon szeretem pedig tett érte hogy ne tegyem.Nem tudom mihez kezdjek...Visza akarom őt kapni.11évig voltunk együtt.Vannak gyerekeink akik kiskorúak még.Én a nő vagyok.Harcoljak vagy felejtsem el örökre (ami nem menne).
2011. jún. 1. 10:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Akkor most várjak még rá hogy lehet hogy vissza jön?És adjam tudtára hogy szeretem vagy inkább hagyjam hogy élje az életét?Tanácstalan vagyok.Ha megkérdezhetem miért nem müködött?
2011. jún. 1. 11:56
 12/16 anonim ***** válasza:
11.00 vok egyszeruen hasznald ki az idot amig eldol hogy mi lesz. Nyom nelkul nem mulik el 11ev. Ne agyalj azon hogy mi lesz,legyel tartozkodo,ne zaklasd meg attetelesen sem!!! Eleve ott hibazik az egesz hogy kapcsolatbol kapcsolatba ment anelkul hogy szunetet hagyott volna. Szoval nagy az eselye hogy nem fog neki mukodni. 75% eselyt latok hogy vmilyen folytatas lesz meg! A legfontosabb hogy fejleszd magad ,,ne ugyanaz legyel"! Tudom TE TE vagy de legyel tobb. Kicsit alakits vilagnezeteden,attol ujra erdekes leszel. Van eselyed de ne ugyanott folytatodjon!!! Ajnlom pl Feldmar Andras konyveit. Hogy miert ment tonkre ahhoz semmit nem tudok rolatok. Csak nyugi!
2011. jún. 1. 12:26
 13/16 anonim ***** válasza:
11.00as es meg egy statisztikai adat- habar veszesen csokken a hazassagkotesek szama,emelkedik az ujrahazasodok szama-tehat benne van milyen ,,okos vegleges donteseket" tudunk hozni! ha masfel,max!!!!! 2even belul nem tortenik semmi lepj tovabb,akkor mar konnyebben fog menni!
2011. jún. 1. 12:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,nagyon jól esik hogy pozitiv dolgokat irtál.Remélem hogy van még esély és nem hiába reménykedem.Nem vagyok már most az aki voltam sokat változtam fejlődtem.Remélem ezt ő is észre veszi majd egyszer.Köszönöm.
2011. jún. 1. 12:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt gondold végig alaposan, hogy miért váltatok el, méghozzá úgy, hogy te kezdeményezted.

Más egy hirtelen kitörő veszekedés, amikor az ember néha olyasmit is mond, vagy tesz, aminek a felét sem gondolja végig. És más egy válás, ami hetekig, hónapokig is eltarthat, bármikor meggondolhatjátok magatokat, van idő, és lehetőség, hogy rendbe tegyétek a kapcsolatotokat, ha még van mit rendbe tenni. Te mégsem tetted. Nyilván oka volt.

Ha ennek ellenére úgy érzed, hogy vissza akarod kapni a volt férjedet, teremts olyan körülményeket, viselkedj úgy, élj úgy, hogy neki is hiányozni kezdjen újra a közös életetek.

Ha rendszeresen találkozik a gyerekekkel - ahogy írtad - nyilván alkalmad van neked is találkozni vele. Légy jókedvű, érdeklődő, beszélgess vele kedvesen. Éreztesd vele, hogy nálatok, - ami az ő otthona is volt - mindig szívesen látott "vendég". Egyszer-egyszer meghívhatod, hogy ebédeljen, vacsorázzon veletek; biztosan van olyan a főztödből, amit nagyon szeret.

Ne a régi sérelmeket emlegesd,éreztesd, hanem azt mutasd meg, milyen jó is lenne ha újra veletek élne.

11 évet valóban nem lehet nyomtalanul kitörölni, de azt azért mérlegeld, hogy valóban olyan sokat nyersz-e vele, ha visszaszerzel valakit, akivel te nem akartál tovább együtt élni, és már máshoz tartozik...

2011. jún. 3. 08:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Ö akart válni mert állitása szerint már nem szeret és nem akar velem élni.De a büszkeségem azt mondatta velem hogy én adjam be a válókeresetet.Már elváltunk .Vége van, lezárult.De komolyan mondom nem tudom miért akarom még mindig vissza szerezni.Sok a hibája ami nekem is van de én elfogadtam.Ő nem tudta elfogadni.Nagyon hiányzik amikor nincs itt.Abban bízom hogy majd rájön hogy mit veszített és akkor kopogtat az ajtón.
2011. jún. 4. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!