Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért adják a "mai lányok"...

Miért adják a "mai lányok" olyan könnyen magukat?

Figyelt kérdés

Csak általánosságban kérdezem, de a környezetemben több olyan kislány is van, akik 12-13 évesen más csókolóznak, sőt szexelnek, ők futnak a fiúk után, és kb. három havonta más valakibe "szerelmesek"....

Úgy írtam, hogy "mai lányok", ezt nem kell úgy érteni, hogy én olyan nagyon öreg vagyok, nem akarnék azzal jönni, hogy "bezzeg az én időmben" milyen más volt minden, de azért a lányoknak jobban volt tartásuk 10-20 évvel ezelőtt.

Én sajnálom ezeket a kiscsajokat, hamar ki fognak égni.

Mit gondoltok?

2011. máj. 31. 19:15
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
78%

"Tehát az a pasi, aki nem udvarol, az nem magabiztos. De ezt megfordítva mondhatnánk hogy az a nő aki nem udvarol, szintén nem magabiztos. Akkor?

Van egytippem arra hogy abban is hiszel, hogy a nő dolga a főzés-mosás-takarítás:)

Na ezt is lepontozhatjátok:)"

Annyit írtam, hogy SZÁMOMRA nem férfias, ha egy pasi csak várja, hogy majd a csaj kezdeményez, és nem ő maga teszi ezt meg, mert SZÁMOMRA ettől magabiztos egy férfi, és szintén csak SZÁMOMRA ez egy vonzó tulajdonság. Azt meg már hadd döntsem el én, hogy mit tartok vonzónak és mit nem.

És mellesleg, nem: nem gondolom azt, hogy a nő dolga a főzés-mosás-takarítás, ahogy ennek már számtalanszor hangot is adtam ezen az oldalon (bár nem várom tőled, hogy számon tartsd, mikor mit írtam), mint ahogy azt sem gondolom, hogy a pasi dolga a fűnyírás, autómosás/szerelés, bútorcipelés, mivel az autószerelésen kívül (nincs kocsim, és nem tudok vezetni) bármelyiket szívesen megcsinálom, és hasonló "férfimunkákat" is számtalanszor csináltam is már és még fogok is. De ettől még a szememben nem lesz férfias egy olyan pasi, aki szó szerint udvaroltat magának. Nem fogok olyan frázisokkal dobálózni, hogy a férfinak "kell" meghódítani a nőt, mert valóban nem "kell", más kérdés, hogy ezek szerint én ilyen kis ódivatú vagyok ilyen téren, mert nekem ez tetszik.

2011. máj. 31. 21:25
 42/46 A kérdező kommentje:

ma 21:21

Havi egyszer füvet nyírni :) Gondolom, nem kertes házban laktok:)) Egy csomó munka van, amit neki kell megcsinálni, nem túlzás, hogy minden napra akad tennivalója. E mellett többet dolgozik, többet keres.

De ne haragudj, nem ez volt a téma. Ha rólam akarsz beszélgetni, akkor írj ki egy kérdést, vagy írj privát levelet, és szívesen válaszolok.

2011. máj. 31. 21:25
 43/46 anonim ***** válasza:

21:25

Nem neked szólt, bár félreérthető volt, elnézést.

2011. máj. 31. 21:29
 44/46 anonim ***** válasza:
Ja értem, közben már én is észrevettem, hogy nem nekem szólt, csak úgy tűnt, hogy az én válaszomra (is) reagáltál, de akkor ezek szerint nem arra.
2011. máj. 31. 21:33
 45/46 A kérdező kommentje:

ma 21:21

Nagyon sajnálom, hogy a kötekedő éned előbújt belőled a kérdésem által.

Nézd, vannak dolgok, amiket én igaznak hiszek, vannak, amiket te hiszel annak. Mindenki higgye a saját igazát, nincs ebben semmi rossz.

Próbáltam nagy általánosságban beszélni férfiakról és nőkről, de főleg fiatal lányokról.

Sajnálom, hogy nem értetted meg a lényegét, talán olvasd el még egyszer, vagy ha nem tudod, és nem is akarod értelmezni, amit leírtam, akkor légyszi, ne reagálj többet.

A jövő nemzedéke, a MI gyemekeink vannak veszélynek kitéve a korai szex által. Erről szólt a kérdés nagyvonalakban.

Köszi!

2011. máj. 31. 21:55
 46/46 anonim ***** válasza:

Az udvarlást és a házimunkát nem lehet egy lapon említeni, mert két teljesen külön dolog. Az életben vannak illem-etikai szabályok, amiket szokás betartani, ezek közé tartozik pl.: köszönünk egymásnak, fiatal előbb köszön az idősebbnek, avagy ki nyújt kezet először kinek, előreengedünk valakit, és ide tartozik az udvarlás is. Ha tetszik az illem így kívánja meg. A házimunka ezzel szemben nem az illem-udvariasság kérdése, mivel a nő és a férfi is ugyanannyit dolgozik, a házimunka is közös és feleződik.

Arról nem is beszélve, hogy egy kapcsolat kialakításával, a szexualitással, mindig a nő vállalja a nagyobb "kockázatot". A teherbeesés veszélye nem igazán a férfiakat veszélyezteti.

2011. máj. 31. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!