Miért adják a "mai lányok" olyan könnyen magukat?
Csak általánosságban kérdezem, de a környezetemben több olyan kislány is van, akik 12-13 évesen más csókolóznak, sőt szexelnek, ők futnak a fiúk után, és kb. három havonta más valakibe "szerelmesek"....
Úgy írtam, hogy "mai lányok", ezt nem kell úgy érteni, hogy én olyan nagyon öreg vagyok, nem akarnék azzal jönni, hogy "bezzeg az én időmben" milyen más volt minden, de azért a lányoknak jobban volt tartásuk 10-20 évvel ezelőtt.
Én sajnálom ezeket a kiscsajokat, hamar ki fognak égni.
Mit gondoltok?
"Mert a természetben mindenhol így van: a hím udvarol a nősténynek... "
Hatalmas tévedésben vagy. Ezt ne is boncolgassuk tovább.
Tehát az a pasi, aki nem udvarol, az nem magabiztos. De ezt megfordítva mondhatnánk hogy az a nő aki nem udvarol, szintén nem magabiztos. Akkor?
Van egytippem arra hogy abban is hiszel, hogy a nő dolga a főzés-mosás-takarítás:)
Na ezt is lepontozhatjátok:)
Ja és az általad említett 12-13 éves qurvák sem egyedül feküdtek le, nyilván kellett hozzá egy hasonló korú pasi, aki vevő volt erre... Most akk ki a rossz ember és ki nem és kinek a hibája? Sztem ez is két emberen múlik és a legegyszerűbb azt mondani hímsoviniszta módon, hogy egy lány, akit korábban te is megdöngettél és akk még jó volt az egy qurva..
18 éves lány voltam(, aki idén vesztette el a szüzességét)
"Van egytippem arra hogy abban is hiszel, hogy a nő dolga a főzés-mosás-takarítás"
Nem kell hinnem benne, a legtöbb helyen még mindig így van. Én a háztartást vezetem, a férjem autót szerel, villanyt szerel, betonoz, füvet nyír stb.
Nem szeretném, ha ez másképp lenne. Vannak női és férfi szerepek (amik persze a nők egyenjogúságával, és munkábaállásával elmosódtak), de a konyha még mindig a nőké...
Ez van a génjeinkben. Az ősember vadászott, az asszony a gyerekre vigyázott, főzött, a tüzet őrizte.
De eléggé eltértünk a témától...:))
ma 20:18
Persze, de egy lány elvileg érzelmi alapon fekszik le, mert emocionális lény, mig a férfinek elég a test látványa, és máris beindul a fantáziája, érzelmek nélkül is. Szóval a lányok sokkal jobban sérülnek egy-egy ilyen kis kaland után, mint a fiúk. Nekik csak egy skalp, ha lefektet egy lányt.
Hangsúlyoznám, hogy nem szerelmi kapcsolatokról beszélünk, nem együttjárásról.
Visszatérve egy előző hozzászóláshoz: nem azzal van a baj, hogy a nő kezdeményez, vagy flörtöl (sőt!!!), hanem, hogy "nem hagyja magát levadászni", hanem ő szalad a pasi után. Ez a fiúknak sem izgalmas szerintem. Ezért van az, hogy nő-nő, darab-darab.
Te jó ég kérdező, te komolyan el is hiszed amit írsz?
"Nem kell hinnem benne, a legtöbb helyen még mindig így van."
Nálunk nem. Sőt, egyik ismerősömnél sem.
"Én a háztartást vezetem, a férjem autót szerel, villanyt szerel, betonoz, füvet nyír stb. "
Te a háztartást vezeted MINDEN NAP, míg a férjed havi egyszer lenyírja a füvet. Gondolom betonozni is minden nap kell nálatok, mint főzni, mosni, takarítani, stb. :)
Csak hogy meglegyen az igazságos munkamegosztás:)
"Vannak női és férfi szerepek (amik persze a nők egyenjogúságával, és munkábaállásával elmosódtak), de a konyha még mindig a nőké... Ez van a génjeinkben."
A GÉNJEINKBEN??? Ez most komoly?:) Te ezt TÉNYLEG komolyan gondolod? Ez nagyon kemény... Érdekes, nálunk a férjem dolga a főzés. Biztos valami génhiba :D
Az meg hogy azt írod hogy egy férfinek semmi nem kell, csak a látvány, és már kész is a szexre, meg hogy a fiúk csak a skalpokat gyűjtik, míg a lányok... Nem mondom, gyöngyörű kis előítéleteid vannak a férfi nemről. Ez egy ordas baromság. A nő is képes érzelem nélküli szexre, a férfi is lehet érzelmes, b*sszus ez nem a nemeken múlik. Atya ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!