Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért adják a "mai lányok"...

Miért adják a "mai lányok" olyan könnyen magukat?

Figyelt kérdés

Csak általánosságban kérdezem, de a környezetemben több olyan kislány is van, akik 12-13 évesen más csókolóznak, sőt szexelnek, ők futnak a fiúk után, és kb. három havonta más valakibe "szerelmesek"....

Úgy írtam, hogy "mai lányok", ezt nem kell úgy érteni, hogy én olyan nagyon öreg vagyok, nem akarnék azzal jönni, hogy "bezzeg az én időmben" milyen más volt minden, de azért a lányoknak jobban volt tartásuk 10-20 évvel ezelőtt.

Én sajnálom ezeket a kiscsajokat, hamar ki fognak égni.

Mit gondoltok?

2011. máj. 31. 19:15
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
38%

Ja és 23 vagyok, mielőtt még megkapnám hogy "te 16 éves kis tinipi*sa".

19:37voltam

2011. máj. 31. 19:39
 22/46 anonim ***** válasza:
Sok az előitélet is. Pl rám is mondták már, hogy tuti könnyű vérű vagyok stb. Kinézet alapján itélnek az emberek. Sokak szerint vonzó kicsit cicababás lány vagyok ebből mindenki erre következtet hol ott 21 éves vagyok és most alakult ki az első komoly kapcsolatom pár hete szexeltem először. A 13-15 éves lányok sokan csak mondják, hogy ezzel azzal szexelnek mert azt hiszik menő vagy mert már csak ők nem estek túl a dolgon... A többi lánynak meg csak nincs önbecsülése és igy legalább kap egy kis figyelmet még ha csak ideig óráig is.
2011. máj. 31. 19:44
 23/46 A kérdező kommentje:

"Én meg azt nem értem hogy a "mai" huszonévesek, akiknek a tojáshéj még félig a fenekén van, miért okoskodik egyfolytában, és szidja az kamaszokat."

Ez hogy jön ide? :))

Senki nem szidott senkit, és téged sem tini p.csázott le senki.

Írtad, hogy a lányok egyre fejlettebbek, hamarabb érnek (ez így is van), de akkor 10 év múlva elfogadható lesz, ha valakinek 9 évesen már pasija van??

Nem azzal van a baj, ha valaki lefekszik az őszinte szerelmével korábban, mint ahogy betöltötte volna a 18-at, hanem szó szerint, mint tényleg valami kis qrvák, úgy ugrálnak egyik fiútól a másikig. És ők versenyeznek a fiúk kegyeiért... Nekem ez furcsa, és igazából elfogadhatatlan.

2011. máj. 31. 19:49
 24/46 anonim ***** válasza:
86%
most nem a 12-13 évesekre gondolok, de én egy az egyben azt vettem észre, hogy mostanság a fiúk nem is "udvarolnak" a lányoknak, hanem azt várják, hogy azok szaladjanak utánuk. a lányok meg meg is teszik.
2011. máj. 31. 19:51
 25/46 A kérdező kommentje:

ma 19:51

Igen, pontosan!

Lehet ezt maradi felfogásnak nevezni, de szerintem egy fiú dolga udvarolni, nem a lánynak.

2011. máj. 31. 19:53
 26/46 anonim ***** válasza:
22%
Légyszíves kérdező, magyarázd el nekem ész érvekkel, hogy mégis miért a fiú "dolga" az "udvarlás"?
2011. máj. 31. 19:58
 27/46 anonim ***** válasza:
Jó, de manapság a fiúk elvárják egy lánytól, hogy kezdeményezzen. És sajnos a lányok egy része azt gondolja csak úgy tud megfelelni a pasiknak, ha idejekorán ágyba búj velük. Másrészük meg olyan indíttatásból teszi, mint azok a pasik, akik egyéjszakás kalandokat keresnek. Sztem nem elítélendő, ha egy lány is szeret szexelni, nem csak egy pasi, csak annyi, hogy egy lányt ezért le lehet *urvázni. Persze az szerintem se helyes, ha ezt vki divatból és megfelelésből teszi akár 14 évesen.
2011. máj. 31. 20:01
 28/46 A kérdező kommentje:

Mert a természetben mindenhol így van: a hím udvarol a nősténynek...

Egy férfi legyen férfi, és egy nő pedig nő. A szó mindent elmond, nem tudom, mit kell magyarázni ezen...

Most nem a kiszedett szemöldökű, szőrtelen, festett körmű egyedekre gondolok "férfi" szó alatt, mert ez már eleve defekt...

2011. máj. 31. 20:02
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nem hozzám szólt a felkérés, hogy magyarázzam el, de számomra ez igen egyszerű: nem kötelező jelleggel a fiú dolga, viszont számomra egy férfi nem férfias, ha nem ő kezdeményez, mivel egy kezdeményező férfit én mindenképp magabiztosnak látok. Míg ha egy pasi csak úgy "van", és arra vár, hogy majd a lányok odamennek hozzá, az számomra nem férfias.
2011. máj. 31. 20:02
 30/46 A kérdező kommentje:
Az teljesen rendben van, hogy a lány szeret szexelni, de én most kislányokról beszélek.
2011. máj. 31. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!