Azért vagyok ilyen slampos mert anyukám kicsi koromban meghalt?
Anyum 13 éves koromban meghalt, pont mikor a suliban a lányok elkezdtek melltartót meg csajos dolgokat hordani. Én kb 15 éves koromig azokat a cuccokat hordtam amiket még ő vett, vagy amiket a rokonoktól kaptam. Bennem soha sem alakult ki hogy hogyan kell csinosnak lenni, nem is tudom magam kifesteni, kb semmilyen vagyok, farmert és valamilyen pólót hordok. A velem egykorú "menő" csajok úgy néznek ki mint akik valami újságból léptek volna elő, de ha az anyjukat nézem meg, akkor ők is korukhoz képest nagyon csinosak. Kihathat a mostani külsőmre hogy pont akkor halt meg anyum mikor nőiesedni kellett volna?
21/L
igen, Kérdező, ez összefügg . Hasonlóan voltam én is - egész egyszerűen más, mélyebb, súlyosabb kérdések tárultak elénk abban a korban, amikor a lányok ciocomázkodni és mindenkinek tetszeni akarnak. De a szerelmem (22éves voltam akkor) segített kilépni ebből az akadályból - segített, mi áll jól? - és én Neki akartam megfelelni - és jól alkultak a dolgok :))
(ha gondolod,írj, a többit, ami segítő lehet, priviben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!