Vállalnál ilyen körülmények között kisbabát?
Másfél éven át együtt voltam egy 38 éves férfival.Senki nem tudja,hogy közöttünk volt valami(A körkülönbség miatt...).
De nemrég kiderült,hogy babát várok.Én örültem,azt hittem,hogy Ő is örülni fog,annak ellenére is,hogy nem terveztük a picit.
Nem örült...Azt mondta,hogy vetessem el,mert ez ártana a karrierjének meg mit szólnának a barátai és az ügyfelei.
Akkor azt mondtam,hogy vége,ennyi volt,nincs szükségem többet rá,egyedül is felnevelem a picit.
De amióta nem beszéltünk,azóta annyira hiányzik...Még mindig szeretem,azok után,hogy ennyire megbántott.
Folyton hívogat,a hangpostámon már rengeteg üzenetet hagyott,ajándékokat küld.Azt mondja,hogy sajnálja,meg hogy nem gondolta komolyan,nem gondolta át...
Nem tudom,hogy mi lenne akkor,ha kibékülünk és a későbbiekben nem szeretné a babát...
Köszönöm a segítséget!
Másik városban lakik,a szüleimnek azt mondtam,hogy a legjobb barátnőmhöz költözöm,azt a lakást mutattam meg nekik,ha meg akarnak látogatni,akkor mindig oda mennek(bár igyekszem kitérni az ilyen látogatások alól,általában én megyek hozzájuk)
A párom találta ki,hogy költözzek hozzá(5 hónap után),így nem kell annyit autóznom,könnyebb így.Most is az egyik rokonomnál lakom,csak Ő tudja,hogy együtt voltam a férfival.
De tudom,hogy nem lakhatok örökké nála...
Mi ez a baromság? Mond meg a csávónak sürgősen szedje össze magát.
Költözzetek össze és boldogan éljetek!!! Ennyi!
Amúgy nem pártolom, hogy valaki fiatalon szüljön, de ez annyira egyértelmű, hogy így kell lennie és IGEN tartsátok meg a bébit!
Kedves "lepontozó"! Azért elég gáz, hogy az ember már nem meri megosztani a véleményét, mert azonnal lepontozzák... Ez az opció nem arról kellene szóljon, hogy neked mennyire tetszik vagy nem tetszik a válaszoló álláspontja, hanem arról, hogy tud-e vagy sem hasznos infóval/segítséggel szolgálni a válasz írójának.
Bocs az off miatt!
Sorry, de muszáj offolnom!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Én is ezért nem válaszoltam, mert láttam, hogy valaki húzogatja le a válaszokat... Valószínüleg egy piti kis looser, aki még anonim körülmények között sem meri bevállalni a véleményét, hanem inkább pontozgat. Őszintén sajnállak! Persze, pontozz le engem is ! Annyit hadd tegyek hozzá, hogy ezzel, amit csinálsz, megfosztod a kérdezőt attól a lehetőségtől, hogy válaszokat kapjon, mert nem vállalják be az emberek, hogy lehúzd őket! Illetve a saját gyerekszobád hiányát bizonygatod csupán, hogy nehéz sorsú emberek fölött próbálsz legalább virtuálisan ítélkezni! Őszintén sajnállak az egyébként feltehetően ingerszegény szánalmas kis életed miatt, ami erre a szórakozásra késztet!
Régen rossz, ha valaki visszatart a véleménynyilvánítástól a lepontozás. Ugyan, ne vegyétek a lelketekre (ez legyen a legjobb szórakozásuk)!
Másrészt, ennél gyengébb "büntetést" kívánni sem lehet azután, hogy elmondja az ember a gondolatait.
A kérdező pedig úgyis a saját beállítódása, fókuszálása szerint válogat a válaszok között. Legalábbis engem a legritkább esetben szokott befolyásolni, hogy hány %-ot kapott egy-egy választ, inkább a tartalmára figyelek. Higgyétek el, a többség így dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!