Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vállalnál ilyen körülmények...

Vállalnál ilyen körülmények között kisbabát?

Figyelt kérdés

Másfél éven át együtt voltam egy 38 éves férfival.Senki nem tudja,hogy közöttünk volt valami(A körkülönbség miatt...).

De nemrég kiderült,hogy babát várok.Én örültem,azt hittem,hogy Ő is örülni fog,annak ellenére is,hogy nem terveztük a picit.

Nem örült...Azt mondta,hogy vetessem el,mert ez ártana a karrierjének meg mit szólnának a barátai és az ügyfelei.

Akkor azt mondtam,hogy vége,ennyi volt,nincs szükségem többet rá,egyedül is felnevelem a picit.

De amióta nem beszéltünk,azóta annyira hiányzik...Még mindig szeretem,azok után,hogy ennyire megbántott.

Folyton hívogat,a hangpostámon már rengeteg üzenetet hagyott,ajándékokat küld.Azt mondja,hogy sajnálja,meg hogy nem gondolta komolyan,nem gondolta át...

Nem tudom,hogy mi lenne akkor,ha kibékülünk és a későbbiekben nem szeretné a babát...

Köszönöm a segítséget!

2011. máj. 30. 21:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%

Ha Te örültél neki, hogy babát vársz, semmiképp se vetesd el.

Én a helyedben átbeszélném vele a dolgokat, a reakcióin úgyis látni/érezni fogod, hogy gondolja. Ha szereted, adj neki még 1 esélyt!

2011. máj. 30. 21:21
 12/29 anonim válasza:
49%
Nem vállalnám semmi estere sem! Igaz, nekem ez a becsúszott a baba dolog mindig sántít.. Naív vagy, nem fog ő veled maradni hiába lesz gyereketek. Kíváncsi lennék mekkora az a korkülönbség ami miatt nem vállal fel? 18 csak elmúltál már????!
2011. máj. 30. 21:26
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
Ez nagyon sokmindentöl függ....ha 17 éves vagy,és még tanulsz,vagy éppen a szüleid tartanak el,a pasi meg 20 évvel idösebb,és csak szorakozás voltál neki,akkor gondold meg azért mert nem könnyü egy gyereket felnevelni a mai világban. Ha megbocsájtasz neki meg nem is vagy olyan fiatal,vagy esetleg már van munkád,és fel tudod nevelni a gyermeket még akkor is ha ¨kegyelmessége mégegyszer meggondolja magát,vagy van segítséged,akkor mindent bele....bátorság,erö. Èn is egyedül neveletm fel a lányomat,és igen sokat szenvedtem,de megérte...hajrá! 36/N
2011. máj. 30. 21:27
 14/29 anonim ***** válasza:
35%
Soha, semmilyen körülmény között nem vállalnék.
2011. máj. 30. 21:32
 15/29 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok,szóval tényleg nagy a korkülönbség.

Ügyvéd,én a személyi asszisztense voltam meg a barátnője is egyben...(Először jöttünk össze és utána lettem az asszisztense,így volt indokom,hogy miért kéne elköltöznöm otthonról és így többet is voltunk együtt)Csak annyit mondtam neki,amikor szakítottunk,hogy pár napig nem fogok bemenni az irodába.

Szerintem csak a korkülönbség volt az oka annak,hogy senki nem tudott rólunk,nem volt sem barátnője,sem családja.

De ha megtartom a babát és tényleg vége lesz köztünk,akkor biztos,hogy eljövök onnan,mert én nem tudnék neki dolgozni így,szóval valószínűleg haza kellene költöznöm.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. máj. 30. 21:35
 16/29 anonim ***** válasza:
72%
Én megtartanám
2011. máj. 30. 21:36
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
Én is megtartanám.
2011. máj. 30. 21:38
 18/29 anonim ***** válasza:
76%

Nos, valamikor én is pont ilyen helyzetben voltam azzal az egyetlen különbséggel, hogy ott a férfi nagyon akarta a babát...

A születése utáni napon lelépett,soha nem érdeklődött a gyerek felől.

Egyedülálló szülőnek lenni kegyetlen. Nem azért, mert anyagilag, érzelmileg és értelmileg is borzasztó megterhelő nevelni egy gyereket. Csak egy pillanatra képzeld el azt a gyereket, amikor rád néz X évesen -az enyém 3 volt- és megkérdezi: nekem nincs apukám, engem nem szeret?

Hát... Inkább egy érzéstelenítés nélküli agyműtétet vállalnék be helyette...

2011. máj. 30. 21:39
 19/29 anonim ***** válasza:
69%

Nehéz ügy.Ezt az leköltözős részt nem teljesen értem.Ha valaki egy ügyvédnek lesz az asszisztense,annak miért kell lakhelyet váltani? És a szüleid nem kérdezték meg,hogy mégis hova költözöl?

Mivel a megélhetésed tőle függ,így nehéz helyzetben vagy.Ha megtartod,akkor teljesen a szüleid segítségére kell hagyatkoznod,mind lakhatás,mind anyagi szempontból.Arról nem is beszélve,hogy 20 évesen egyedülálló anyaként minden nehezebb pl. munkát és párt találni.

2011. máj. 30. 21:41
 20/29 anonim ***** válasza:
45%

Abortuszt nem! Kockáztatod, hogy soha nem lehet gyereked.

És hallgasd meg, hogy mit is akar mondani. Nagyon sok pasi - még házasságban is!- beijed az apaságtól!

2011. máj. 30. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!