Vállalnál ilyen körülmények között kisbabát?
Másfél éven át együtt voltam egy 38 éves férfival.Senki nem tudja,hogy közöttünk volt valami(A körkülönbség miatt...).
De nemrég kiderült,hogy babát várok.Én örültem,azt hittem,hogy Ő is örülni fog,annak ellenére is,hogy nem terveztük a picit.
Nem örült...Azt mondta,hogy vetessem el,mert ez ártana a karrierjének meg mit szólnának a barátai és az ügyfelei.
Akkor azt mondtam,hogy vége,ennyi volt,nincs szükségem többet rá,egyedül is felnevelem a picit.
De amióta nem beszéltünk,azóta annyira hiányzik...Még mindig szeretem,azok után,hogy ennyire megbántott.
Folyton hívogat,a hangpostámon már rengeteg üzenetet hagyott,ajándékokat küld.Azt mondja,hogy sajnálja,meg hogy nem gondolta komolyan,nem gondolta át...
Nem tudom,hogy mi lenne akkor,ha kibékülünk és a későbbiekben nem szeretné a babát...
Köszönöm a segítséget!
Lehet, hogy csak elsőre sokkolta a hír.
Téged meg gondolom az, ahogy erre reagált.
Ha ennyire teper, hogy meghallgasd, akkor adj neki egy esélyt. Ha még nem döntöttél, mi legyen a babával, akkor minél hamarabb.
egyet értek az elsővel. rájött, hogy ez a "megszoksz vagy megszöksz" nálad szó szerint megy, de nem akar elveszíteni.
még egyszer nem fog ilyet csinálni.
én ellene vagyok az abortusznak, szerintem ne vetesd el, főleg úgy, hogy a krapek megbánta, visszafogadna. szerintem szeretni fogja ő, csak először megijedt.
Ő most úgy szeretne visszamenni hozzád,hogy a baba is kell neki?
Az,hogy mi lesz később,nem lehet tudni.Az a kérdés,hogy te egyedül el tudnád tartani a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!