Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a párod anyja...

Zavarna, ha a párod anyja mindent elhorcolna a párod házából?

Figyelt kérdés

Történetesen amiből van, abból visz, illetve amiből tud abból elvisz.

Pl van kút, és képes naponta hazavinni/hazavitetni 10-20L vizet, öntözni, felmosni stb kitudja mire használja. (náluk a vizszámla 5 főre kijön havi 3000 ftból, szennyvíz sincs bevezetve.)

Levagdossa a virágot állandóan viszi temetőre, én meg egy csokorra valót nemtudok bevinni a házba, mert mindig úgy vagyok vele hogy maradjon, aztán meg mindet képes elvinni 1-2 hét alatt, épp ami virágzik.

A gyömölcsöket is leszedi (ill. tavaly is leszedte 1 nap alatt, aztán még csak 1 sütit sem tudtam csinálni!!

A másik dolog, hogy mindent kölcsönkér, és sokszor el is rontja!

Pl: mondogatta a páromnak, hogy vegyen fűkaszát, tavaly vett is. Aztán állandóan használta, és a végén kibújt a szög a zsákból, mert párom rákérdezett hogy azért vetette meg vele, hogy ő használja? És nevetve annyit mondott, hogy aha.

2011. máj. 30. 20:17
1 2
 11/18 LN09 ***** válasza:

Jah, meg gondolom nem azért dolgoznak, hogy anyuka járjon jól.

Biztos azok a dolgok nem csak a párja pénzéből vannak, és nem csak a párja ültette a virágokat, gondozta a gyümölcsöket. Az a pláne, hogy az egészet elviszi. Mert biztos szívesen adnak neki, de hogy az egészet elvigye és nekik nem marad... Gondolom ezt nem engedte meg a fia.

2011. máj. 30. 20:43
 12/18 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy egy szót nem szól róla, hogy valamit elvinne.

És legtöbbször nem is tudjuk, csak észrevesszük hogy a fél bokor ribizli vagy az épp érő eper eltűnt!

Van kulcsa, és ha egész nap nem vagyunk otthon, és csak este 6-7 re érünk haza,akkor ő elmegy kutyának adni enni.

2011. máj. 30. 20:45
 13/18 LN09 ***** válasza:

Jó, de akkor sem kell elhordani a temetőbe, azt amiért te dolgozol meg! A gyümölcsből meg nem kell az összeset befőznie. Ha meg befőzi ad belőle?

5 év alatt mindig ilyen volt?

2011. máj. 30. 20:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem ad semmiből

Világéletében sz*rrágó volt, ez a legjobb kifejezés rá.

Mindig is ilyen volt, de csak egyre rosszabb. Sopánkodik.

Nemtudom hogy teheti ezt a fiával, azt még megértem hogy az én fejemre sz*rik, de nem kéne kihasználnia a fiát.

Párom meg ugye ezt nem veszi észre, hiszen érzelmileg "zsarolja" Ezt már észrevettem, de a pasik az ilyesmit sajnos nem veszik észre.

2011. máj. 30. 20:56
 15/18 LN09 ***** válasza:

Hááát akkor meg vagytok lőve!

Az lenne a legjobb ha minél messzebbre költöznétek. Nálunk is voltak kisebb viták anno, de mióta messzebb költöztünk, ő a minta anyós:D Mondjuk mi 11 éve vagyunk együtt, és én 26 éves vagyok, még nem felnőtt. Próbált uralkodni rajtam, de nem jött neki be.

2011. máj. 30. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:

En megertem a kerdezot! TEhat most mar 5 eve egyutt vannak, tehat az otthona, amit igyekszik rendben tartani es szepitetni, tehat Engem szemely szerint bosszantana es ezert nem engednem meg, hogy levagdossa a viragaimat, mivel En is nagyon szeretem a viragokat, s most nem a palantanak az ararol van szo, de maga a latvany, amit nyujt, mivel Engem nyugtat pl. es ezert dolgozom, faradok Vele.

Nos nincs joga az Anyukanak ahhoz,hogy levagdossa! Ezt kedvesen, de hatarozottan kell Vele kozolni. A gyumolcsoknel szinten nem az a fontos, h ogy mit csinal vele, hanem az, hogy ne szegye le, mivel lehet, hogy En is akarok a sajat termesembol fogyasztani!

Ez a felnott gyermekenek az otthona, ahova befogadjak es vendegul latjak Ot, sot segitik is, de a minimum az, hogy tiszteli a Fiat es annak az elettarsat, s nem viselkedik ilyen megalazo modon, hiszen a fia mar nem ovodas, es egy kulon otthona van!

2011. máj. 30. 21:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is értem, miért félnek a nők ennyire az anyósuktól??? Kulturáltan, de határozottan meg kell mondani, hogy mit lehet, mit ne és mi az amit engedtek a házatokban. (Tudom, még nem vagytok házasok, de éppen elég ideje éltek együtt és gondolom tettél azért a házért, hogy a magadénak érezd.)

A kulcsot el kell venni tőle. Kutyaetetés címen bejárkál hozzátok, most még csak ezeket viszi, de ki tudja, mit nem vettetek eddig észre?! Legközelebb már az ékszereidből vagy a konyhapénzből vesz el...

2011. máj. 30. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Cseréljétek le a zárat mondjátok hogy féltek a betöröktől és anyukának feljcsetek el kulcsot adni, sőt ne is szóljatok neki hagy esen pofára ha oda akkar menni.
2011. máj. 31. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!