Zavarna, ha a párod anyja mindent elhorcolna a párod házából?
Történetesen amiből van, abból visz, illetve amiből tud abból elvisz.
Pl van kút, és képes naponta hazavinni/hazavitetni 10-20L vizet, öntözni, felmosni stb kitudja mire használja. (náluk a vizszámla 5 főre kijön havi 3000 ftból, szennyvíz sincs bevezetve.)
Levagdossa a virágot állandóan viszi temetőre, én meg egy csokorra valót nemtudok bevinni a házba, mert mindig úgy vagyok vele hogy maradjon, aztán meg mindet képes elvinni 1-2 hét alatt, épp ami virágzik.
A gyömölcsöket is leszedi (ill. tavaly is leszedte 1 nap alatt, aztán még csak 1 sütit sem tudtam csinálni!!
A másik dolog, hogy mindent kölcsönkér, és sokszor el is rontja!
Pl: mondogatta a páromnak, hogy vegyen fűkaszát, tavaly vett is. Aztán állandóan használta, és a végén kibújt a szög a zsákból, mert párom rákérdezett hogy azért vetette meg vele, hogy ő használja? És nevetve annyit mondott, hogy aha.
ha a párom házából ugy hogy nem együtt lakunk,akkor párom dolga,nem enyém
de ha együtt lakunk,közös kassza meg minden,akkor zavarna
Kedves első!
Szerintem akkor sem normális dolog, ha a párja háza, és nem közös kasszán vannak. Gondolom nem anyuka ülteti a virágot, nem anyuka vette a fűkaszát, és nem anyuka gondozza a gyümölcsöket. Azért az bunkóság, hogy úgy tüntet el dolgokat, hogy nekik nem marad. Mert akkor a fiára sincs tekintettel. Sütit sem visz nekik cserébe.
Meg minek visz el vizet??? Gondolom náluk is van.
Erre Te szoktattad ra, tehat az elso alkalommal hatarozottan leallitod!
En szemely szerint nem engedtem volna meg, hogy a viragot levagja, es a gyumolcsot szinten, tehat ehet belole, de leszedni es elvinni az egeszet mar nem!
Meg szerencsed van, hogy a kutbol nem tudja kiszivatni az egesz vizet!
Szoktasd le errol a rossz tulajdonsagarol!
első vagyok
mert ha nem együtt laknak,hanem a kérdező egy pár hónapos kapcsolat,akkor had a pasi döntse már el mit enged meg az anyjának és mit nem
Kedves első, ha pár hónapos kapcsolat lenne akkor nem kérdezné!!!!
Felháborató a kedves párod anya.. mond a párodnak h ez így nem tartható állapot. Én is ki lennék bukva
Jó, erre nem tért ki a kérdező, hogy mennyi ideje vannak együtt. De gondolom leírta volna, hogy ha a párja ezt engedné.
De akkor is ciki, hogy elhordja a fél házat. Én sem engedném meg anyukámnak, hogy ezt tegye, függetlenül attól mennyi ideje vagyok együtt a párommal. Mert azt tőlem (is) veszi el. Meg a fűkasza megvétele is elég fura, és nem hiszem hogy megszokott, hogy az anyós elcipeli a gyereke kútjából a vizet.
Nah mindegy. Akárhogy is, de fura anyós!
Tényleg nem pár hónapos kapcsolat.
5 éves, csak még nem vagyok a felesége.
A lakás a páromé, az ő nevén van, ő rendezte be stb.
De elég felháborító, hogy én megveszem több ezer ft-ért a virágmagokat, mert szeretem nagyon a virágokat, arról nem is beszélve hogy egy rózsatő 1500-2000 ft és mindet levágja.
Párom azért nem szól neki mert hogy a virágokat a temetőre viszi, a gyümölcsöket meg befőzi, amit én nemtudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!