Hogyan lenne nekem és a páromnak, és a tesóimnak jó?
Sziasztok!
Anyukám két hónapja meghallt, és 11en élünk itthon(sorolom: nevelőapám, nővérem, mamám, a párom, a bátyám, a két hugom, és a három öcsém) (a legkisebb egyébként 1 éves)
Én voltam velük azelőtt, mert anyukám több betegségen ment át, majd a nővérem a halála után "befurakodott" a családba, és mindent magának akar tudni, mármint azt, hogy ő milyen régen itt van, és milyen ügyes, mert ő főz (mert én még nem tudok) és ő takarít...(néhanapján, mert amúgy én főzök, mosok, takarítok...még a mosást sem tudja rendesen berakni, mert valamit mindig kifordítva, vagy összekeverve rak a mosógépbe...)
és hát a mamám, a nevelőapám(akivel együtt vannak... :( )
azok istenítik a többiek, gyerekek, bátyám, párom pedig nem vak, és nekem segítenek, de ebből már elegem van!!!!
kifáradtam...
Mit csináljak???? Elköltözni a gyerekek miatt nincsen szívem, mert ha nem vagyok itthon akkor, már nem jó sorsuk van, na meg ha azt dönteném is akkor, meg anyukám emléke nem hagyna nyugodtan...
Mit csináljak??
18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!