Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lenne nekem és a...

Hogyan lenne nekem és a páromnak, és a tesóimnak jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Anyukám két hónapja meghallt, és 11en élünk itthon(sorolom: nevelőapám, nővérem, mamám, a párom, a bátyám, a két hugom, és a három öcsém) (a legkisebb egyébként 1 éves)

Én voltam velük azelőtt, mert anyukám több betegségen ment át, majd a nővérem a halála után "befurakodott" a családba, és mindent magának akar tudni, mármint azt, hogy ő milyen régen itt van, és milyen ügyes, mert ő főz (mert én még nem tudok) és ő takarít...(néhanapján, mert amúgy én főzök, mosok, takarítok...még a mosást sem tudja rendesen berakni, mert valamit mindig kifordítva, vagy összekeverve rak a mosógépbe...)

és hát a mamám, a nevelőapám(akivel együtt vannak... :( )

azok istenítik a többiek, gyerekek, bátyám, párom pedig nem vak, és nekem segítenek, de ebből már elegem van!!!!

kifáradtam...

Mit csináljak???? Elköltözni a gyerekek miatt nincsen szívem, mert ha nem vagyok itthon akkor, már nem jó sorsuk van, na meg ha azt dönteném is akkor, meg anyukám emléke nem hagyna nyugodtan...

Mit csináljak??

18 éves vagyok.

2009. márc. 17. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű, hogy ilyen helyzetben egy család nem tud együttműködni.. Nem lehet a nővéreddel beszélni, hogy együtt többre mennétek, minthogy utáljátok egymást? Ő hogy élte meg anyukád halálát?
2009. márc. 17. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az egyetlen helyes út, hogy megbeszéljétek ezt. Akár te a nővéreddel, vagy ha leülne az egész család. Ismerős a helyzeted, mi is sokan éltünk együtt és mi sajnos nem tudtuk megbeszélni, így aki tudott elköltözött. Azt mondom, egy próbát megérne, beszélgessetek el, ha pedig nem sikerül, csak a költözés lehet megoldás. Ez még nem jelenti azt, hogy a kicsiket nem láthatod többé. Csak kiszakadsz a nyomasztó környezetből. Viszont a beszélgetést tartom a legcélravezetőbbnek. Bármi is lesz, ne tegyél semmit elhamarkodottan. Talán a nővéred szeretne édesanyátokra hasonlítani azzal, hogy elvégzi a házimunkát. Lehet, legbelül ő is épp úgy szenved, mint te, csak nehezére esik kimutatni, avagy rossz módszert választ. Remélem, segíthettem egy kicsit, kívánom, hogy rendbejöjjenek a dolgok.
2009. márc. 17. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!