Miért szidják sokan itt a saját anyjukat?
Igen, sajnos nem mindenkinek vannak jó szülei. Sőt szerintem sok rossz szülő van, aki a gyerekeire vetíti le a saját problémáit. Az én szüleim pl soha életemben nem értettek meg, és bár anyagilag nagyjából támogatnak, azt az érzéstelenséget, azt a ridegséget, amit tőlük láttam, kaptam, sosem tudom megbocsátani. A volt macskám jobban szeretett, mint ők. Aztán mikor elpusztult, látva apám, hogy mennyire szerettem, nem engedte meg, hogy másikat hozzak (holott 19 éves vagyok, el tudom dönteni, mit vállalhatok be és mit nem!). Nehogy véletlenül egy kis szeretetet kapjak valakitől a családban. :( És azt sem bocsátom meg nekik, hogy egész gyerekkorunkban tesómmal mi csak a sokadlagos helyen álltunk, mindig minden előbbrevaló nekik, 5000ft-ért az anyjukat is eladnák, holott jól élünk. De mi sosem számítottunk igazán, csak rra vagyunk jók, hogy valakin kitölthessék a mérgüket, meg hogy valaki eltartsa őket öregkorukra (ezt maguk is megmondták). Apámat meg annyira nem érdekeljük, hogy egy héten nem beszélek vele összesen 5 mondatot. ha mégis, akkor leüvölt engem, meg akar verni és elmond engem mindennek. Anyámnak meg kb az unalma elűzésére vagyok jó, meg hogy legyen egy indoka, amiért nem kell munkát vállalnia, mert hát ránk főt stb.
Lényegtelen, a lényeg az, hogy semmi normális emberi értéket nem véltem felfedezni még bennük. Dicsérni nem fogom őket, mikor épp előtte mondtak el mindenféle mocskos k*rvának (és ezzel sem túloztam, többször ilyet mondtak már rám, csak mert nem értettem egyet velük).
Szerintem akinek nincs semmi baja a szüleivel, nem fog ideírni hogy: mit tegyek az anyukám olyan kedves aranyos blablabla...mivel ez egy olyan oldal, ahol mindenki elmondhatja amit a szüleinek nem mer, vagy senki másnak, ezért itt nyugodtan szidhatja ha bármiféle okot ad rá...
(Igaz néha elég durvákat is mondanak róluk, amiket lehet nem érdemel meg, de ok nélkül senki sem mondom rosszat senkiről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!