Miért szidják sokan itt a saját anyjukat?
mint minden embernek, a szülőknek is vannak pozitív és negatív tulajdonságai, az az egészséges, ha a gyerek mindkettővel tisztában van felnőtt korára. A kisgyerek még jó esetben csak a jót látja, serdülőkorban veszi észre a rosszakat, akkor meg a jóra nem figyel.
Sokaknak van itt igaza. Sztem nincs abban semmi rossz, ha kiírják a bánatukat, tanácsokat kérnek. Hiszen ez egy anonim oldal, nem sértenek senkit.
Sokszor hallottam gyerekkoromban: az anyám nevét szádra ne vedd! Ha bántják anyámat, azért ölni tudnék!
A legelvetemültebb ember is tisztelte az édesanyját.
Hát ma már ez sem így van.
Különbséget kell tenni az ilyen kérdezők között. Ha egy tizenéves kis p írja, hogy "Utálom anyám, mert nem vett nekem Converse cipőt", na azt én is szájba vágnám párszor.
De vannak olyan dolgok, amikért az illetőt akkor is el lehet ítélni, ha anya. Pl. elfogadhatatlan ha egy anya iszik. Az én anyám évekig csinálta, jogosan utáltam akkor, máig nem bocsátom meg neki, amit okozott. Emiatt a tisztelet sem illeti meg.
Aki nem volt hasonló durva helyzetbe, az könnyen mondja, hogy egy anyát nem lehet szidni, utálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!